JBL Xtreme 2
€ 299,00
4.3 (1293)
Write a review
JBL Xtreme 2 Draadloos streamen via Bluetooth - Image

Draadloos streamen via Bluetooth

Sluit draadloos tot twee smartphones of tablets aan op de luidspreker en speel om de beurt jullie favoriete nummer met krachtig stereogeluid.

JBL Xtreme 2 15 uur afspeeltijd - Image

15 uur afspeeltijd

De ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij ondersteunt tot 15 uur afspeeltijd en laadt je andere apparaten moeiteloos op via de USB-uitgang.

JBL Xtreme 2 IPX7-waterdicht - Image

IPX7-waterdicht

Neem de Xtreme 2 gewoon mee naar het strand of het zwembad, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij nat wordt.

Functies

JBL Xtreme 2 JBL Connect+ - Image

JBL Connect+

Geniet nog meer van je muziek of bouw het perfecte feestje door draadloos meer dan 100 luidsprekers die ook zijn uitgerust met JBL Connect+ met elkaar te verbinden.

JBL Xtreme 2 Speakerphone - Image

Speakerphone

Beantwoord telefoontjes met één druk op de knop - kristalhelder dankzij de speakerphone met ruis- en echo-onderdukking.

JBL Xtreme 2 Behuizing van robuuste materialen - Image

Behuizing van robuuste materialen

Door het sterke textiel en de robuuste rubberen behuizing overleeft je luidspreker met gemak al je avonturen.

JBL Xtreme 2 JBL Bas Radiator - Image

JBL Bas Radiator

Door de dubbele passieve basradiatoren krijg je krachtig, eigenzinnig JBL-geluid dat luid en duidelijk klinkt.

Productvergelijking

Vind de draagbare Bluetooth-speaker die het beste bij jou past

JBL Xtreme 2
CHARGE5-
FLIP-6-
XTREME-3-
GO 3-
CLIP 4-
JBL FLIP 5-
JBL CHARGE 4
JBL BOOMBOX 2-
JBL GO 2
JBL CLIP 3
JBL PULSE 4
JBL Xtreme 2
JBL Charge 5
JBL Flip 6
JBL Xtreme 3
JBL Go 3
JBL Clip 4
JBL Flip 5
JBL Charge 4
JBL Boombox 2
JBL Go 2
JBL Clip 3
JBL Pulse 4

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur) 15
Afspeeltijd muziek (uur) 20
Afspeeltijd muziek (uur) 12
Afspeeltijd muziek (uur) 15
Afspeeltijd muziek (uur) 5
Afspeeltijd muziek (uur) 10
Afspeeltijd muziek (uur) 12
Afspeeltijd muziek (uur) 20
Afspeeltijd muziek (uur) 24
Afspeeltijd muziek (uur) 5
Afspeeltijd muziek (uur) 10
Afspeeltijd muziek (uur) 12
Output (W) 2 x 20W RMS Bi-amp
Output (W) 40
Output (W) 30
Output (W) 2 x 25W RMS woofer + 2 x 25W RMS tweeter
Output (W) 4.2
Output (W) 5
Output (W) 20
Output (W) 30
Output (W) 2 x 40 W RMS-woofer + 2 x 40 W RMS-tweeter
Output (W) 3
Output (W) 3
Output (W) 20

Afmetingen

Afmetingen (cm) 28.7 x 13.7 x 10.7
Afmetingen (cm) 22 x 9.6 x 9.3
Afmetingen (cm) 17.8 x 6.8 x 7.2
Afmetingen (cm) 29.8 x 13.6 x 13.4
Afmetingen (cm) 8.6 x 6.9 x 4.0
Afmetingen (cm) 8.6 x 13.5 x 4.6
Afmetingen (cm) 18 x 7.4 x 6.9
Afmetingen (cm) 22.1 x 9.4 x 9.4
Afmetingen (cm) 48.5 x 20.1 x 25.7
Afmetingen (cm) 8.6 x 7.1 x 3.2
Afmetingen (cm) 9.7 x 13.7 x 4.6
Afmetingen (cm) 9.6 x 20.7 x 9.6
Gewicht (kg) 2.39
Gewicht (kg) 0.96
Gewicht (kg) 0.55
Gewicht (kg) 1.97
Gewicht (kg) 0.209
Gewicht (kg) 0.239
Gewicht (kg) 0.54
Gewicht (kg) 0.96
Gewicht (kg) 5.9
Gewicht (kg) 0.18
Gewicht (kg) 0.21
Gewicht (kg) 1.26

Kenmerken

JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
€ 299.00 per stuk
€ 149.99 per stuk
€ 106.99 per stuk
€ 249.99 per stuk
€ 39.99 per stuk
€ 54.99 per stuk
€ 99.99 per stuk
€ 179.00 per stuk
€ 299.99 per stuk
€ 34.99 per stuk
€ 185.99 per stuk

Specificaties & Downloads

Item# JBLXTREME2BLUEU

Beschrijving

Krachtig geluid. Altijd en overal.

JBL Xtreme 2 is de ultieme draagbare Bluetooth-luidspreker met dynamisch en krachtig stereogeluid. De luidspreker is voorzien van vier drivers (voor de hoge tonen), twee JBL-basradiatoren en een oplaadbare 10.000 mAh Li-ionbatterij voor tot wel 15 uur afspeeltijd. Daarnaast is de luidspreker voorzien van een handige USB-poort om andere apparaten op te laden. De luidspreker is IPX7 gecertificeerd en dus waterdicht. De robuuste textielen behuizing in stoere kleuren maakt de Xtreme 2 helemaal af. Via JBL Connect+ kun je hem draadloos verbinden met meer dan 100 luidsprekers die ook zijn uitgerust met JBL Connect+ waardoor je een nog krachtiger geluid krijgt en je je feestje een extra boost geeft. De luidspreker heeft een stevig metalen frame en aan de draagband, die je aan de geïntegreerde ogen bevestigt, zit zelfs een flessenopener. Alles om het je onderweg zo makkelijk mogelijk te maken. Maar uiteraard kun je de luidspreker ook perfect thuis gebruiken. In de woonkamer of in de tuin bij een barbecue met vrienden: de JBL Xtreme 2 zorgt voor stevig geluid; overal en altijd!

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur)
15
Output (W)
2 x 20W RMS Bi-amp

Audio specificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz)
55Hz–20kHz

Afmetingen / Gewicht

Afmetingen (cm)
28.7 x 13.7 x 10.7
Afmetingen (inch)
11.3 x 5.4 x 4.2
Gewicht (kg)
2.39
Gewicht (lbs)
5.27

Specificaties voor besturing en verbinding

Bluetooth-profielen
A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.6, HSP V1.2
Bluetooth-frequentie
2.402 – 2.480GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0-12.5dBm
Bluetooth versie
4.2

Batterij

Oplaadtijd (uur)
3.5

Kenmerken

3.5 mm audiokabelaansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Oplaadkabel
Ja
JBL Connect+
Ja
Powerbank
Ja
Speakerphone
Ja
Wireless
Ja
Oplaadbare batterij
Ja

Wat zit er in de doos?

  • 1 x JBL XTREME 2
  • 1 x Voedingsadapter
  • 1 x Draagriem
  • 1 x Beknopte handleiding
  • 1 x Veiligheidsblad
  • 1 x Garantiebewijs
Wat zit er in de doos?

Documenten en downloads

Reviews en Q&A

Reviews

Rated 5 van de 5 door uit Super Makkelijk connecteerbaar om te streamen. Goede geluidskwaliteit.
Datum plaatsing: 2020-01-02
Rated 5 van de 5 door uit Fantastisch product Geweldig geluid, goede bass, waterdicht, algemeen top!
Datum plaatsing: 2019-11-25
Rated 5 van de 5 door uit goed Als je een juwelenkistje hebt,moet je er deze op zetten.Het is er een onderdeel van,hij klinkt zoals je mooiste juweel blinkt.
Datum plaatsing: 2019-12-21
Rated 5 van de 5 door uit prachtig geluid speelt elk muziekgenre zuiver. makkelijk te koppelen.
Datum plaatsing: 2020-04-11
Rated 5 van de 5 door uit Super geluid Zeer tevreden van deze aankoop. Prachtig geluid en lange batterijduur. Connectie verloopt vlot zonder problemen.
Datum plaatsing: 2019-12-14
Rated 5 van de 5 door uit Great Sound! Great features! Zeer mobiel (hoewel zwaarder dan verwacht), maar geweldig geluid en snelle verbinding, ook nog waterbestendig!
Datum plaatsing: 2019-12-03
Rated 5 van de 5 door uit sportzaal vullend Gekocht voor muziek bij de turnlessen op school. Geluid is "sportzaal vullend", wat het moest zijn.
Datum plaatsing: 2019-12-19
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig geluid Zeer tevreden, overtreft de verwachting. Fantastisch geluid. Batterijduur valt goed mee.
Datum plaatsing: 2019-03-03
Rated 5 van de 5 door uit Super krachtige spun Heel zuiver met krachtige bass zelf op hele luide stand
Datum plaatsing: 2019-05-24
Rated 5 van de 5 door uit Super geluid- Zalige Bass Begin deze maand voor mijn zoontje gekocht voor zijn goed rapport. Hij gaat er mee slapen zo gek is hij ervan. Absoluut top-product! Eerst van een ander merk gekocht.... bluetooth connectie werkte niet of slecht.... teruggestuurd en JBL gekocht! Mensen zoek niet verder en ga meteen naar JBL, deze mensen weten wat speakers zijn.
Datum plaatsing: 2019-07-19
Rated 5 van de 5 door uit Kwaliteit Twee weken geleden aangekocht en al alle avond zijn diensten bewezen. Mooie afwerking en uitstekende kwaliteit.
Datum plaatsing: 2019-09-17
Rated 3 van de 5 door uit Stereo Na update van mijn twee speakers kan ik geen stereo meer afspelen niettegenstaande beide speakers verbonden zijn. Enkel het monogeluid geven zij weer. Net voor de update kon ik wel in de stereomodus luisteren.Alles gecontroleerd doch het stereogeluid is niet meer aanwezig.
Datum plaatsing: 2021-10-02
Rated 4 van de 5 door uit Aankoop JBL Extreem2: Echt een aanrader Ik heb deze aankoop twee weken geleden gedaan en ben er echt tevreden mee. De Xtreem2 doet waarvoor hij aangekocht is. Enige nadeel vind ik dat je geen equalizer hebt om de waarden manueel aan te passen
Datum plaatsing: 2019-11-26
Rated 2 van de 5 door uit Ik hoor niks? Ik heb het toestel nu zo een tweetal weken en ik ben echt ontevreden. Het geluid is zeer goed maar je kan hem echt niet hard zetten. Mijn oude charge 2 gaat zelfs harder
Datum plaatsing: 2019-12-14
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig geluid en bass! Xtreme2 Red refurbished gekocht voor in de fitnessruimte en absoluut tevreden mee. Refurbished artikel besteld maar niet te onderscheiden van een fonkelnieuwe.
Datum plaatsing: 2021-04-30
Rated 4 van de 5 door uit OK maar kan beter ! Kunnen jullie via firmware update de hoge tonen beter laten uitkomen aub! Zit nu op 2.4.0. Bass is goed maar mid en hoog klinken te neutraal..
Datum plaatsing: 2020-05-05
Rated 5 van de 5 door uit Een goed toestel dat goed werkt en tegen water kan. Het is juist wel een beetje aan de zware kant als je geen gewicht mag heffen
Datum plaatsing: 2020-08-21
Rated 1 van de 5 door uit de batterij is teleurstellend. Op aanraden van een vriend de JBL Xtreme aangekocht. zowel bij hem als bij ons is de batterij na 2 jaar op.
Datum plaatsing: 2020-07-06
Rated 5 van de 5 door uit Krachtig en Zuiver Deze JBL Xtreme 2 is een krachtige speaker, met zuivere muziek. Goede batterij met een lange speelduur.
Datum plaatsing: 2021-12-28
Rated 5 van de 5 door uit super-sound! zeer tevreden met mijn aankoop, mooie sound en ook verbazend luid, en toch compact. mooi kleurtje ook
Datum plaatsing: 2021-10-06
Rated 5 van de 5 door uit Supergoede speaker Mega goede kwaliteit leuke uitvoering niet te zwaar om te dragen op de schouder
Datum plaatsing: 2018-12-23
Rated 5 van de 5 door uit Superieure klank !!! Heb deze cadeau gedaan aan mijn zoon en wou dat ik hem zelf ook had !!!
Datum plaatsing: 2019-07-17
Rated 5 van de 5 door uit Mooi geluid Fijne speaker, spijtig dat mijn wifi zo vaak uitvalt.
Datum plaatsing: 2020-07-16
  • y_2022, m_11, d_26, h_21
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_28
  • loc_nl_BE, sid_jblxtreme2, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 6ms
  • reviews, product

Product Q&A

hallo kan ik de jbl extreme 2 via bluethoot laten spelen via mijn versterker HD 860 om te gebruiken voor speaker en dan ik mijn cd's blijven draaien op mijn versterker Mvg.rudy 

Gevraagd door: Iceman23
Hi, Je zou daarvoor een Bluetooth zender voor nodig hebben, welke je kan aansluiten aan de hoofdtelefoon uitgang van jouw versterker. Deze zender zal de Bluetooth Profielen A2DP en AVRCP moeten ondersteunen. Wij maken deze zelf niet, en kunnen je helaas niet adviseren welke je daarvoor het beste kan aanschaffen.
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2021-06-06

Kan men deze speaker kopen met ecocheques in België?

Gevraagd door: Sailor Preben
Beste Sailor Preben, Bedankt voor uw vraag. Nee, helaas niet. Indien u nog verdere  ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail  of chat voor directe hulp. Zie https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns (BE) voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Harman Customer Support
Datum plaatsing: 2021-06-06

vanaf waneer kan de jbl Xtreme 2 connecten met jbl Xtreme

Gevraagd door: lasse T
Hi Lasse, Dit zal niet mogelijk zijn in de toekomst. De JBL Xtreme heeft JBL Connect, de nieuwe JBL XTREME2 heeft JBL Connect+. De XTREME2 zal gekoppeld kunnen worden met andere apparaten die ook Connect+ ondersteunen, zoals de Boombox, Pulse 3 en de Charge 3
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2021-06-06

Wordt de draagband bij de box geleverd of moet je die bijkopen

Gevraagd door: Jackdeb7
De band wordt erbij geleverd :)
Beantwoord door: Xander04
Datum plaatsing: 2021-06-06

hoe luid kan de jbl xtreme 2 in db op max volume?

Gevraagd door: Lars1Lars
98DB en 40watt
Beantwoord door: technoreaperx
Datum plaatsing: 2021-06-06

hallo net dit fantastich toestel in huis gehaald! Een vraagje... moet het toestel voor de eerste keer gebruik ook helemaal opgeladen worden? Hoe lang duurt dit opladen en ziet men adhv een lichtje of de batterij helemaal opgeladen is? Bedankt

Gevraagd door: Anoniem
Hi Je kan aan de voorzijde, onderin de JBL XTREME 2 een aantal ledjes zien. Tijdens het laden zie je een van deze leds knipperen, welke aangeeft hoe vol de batterij is opgeladen. Elk ledje is 20%. Je hoeft de batterij niet volledig te laden, als je deze in huis hebt gekregen met een (deels) opgeladen batterij. Het opladen van compleet leeg, naar vol, duurt ongeveer 3.5 uur.
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2021-06-06

Waar kan ik de "JBL Connect +" app vinden?

Gevraagd door: MarcV

We hebben reeds 2 JBL Charge 4 en we zijn aan het overwegen om er nog twee bij te kopen van het type JBL Xtreme 2. Kunnen de Charge 4 en de Xtreme 2 met elkaar gekoppeld worden, zodat ze alle 4 tegelijk spelen. Heb je nog meer muziekvolume met de Xtreme 2

Gevraagd door: Anoniem

Ik heb een JBL Charge 3 en een JBL Extreme 2. Hoe kan ik deze aan elkaar koppelen?

Gevraagd door: Anoniem
  • y_2022, m_11, d_25, h_21CST
  • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_3.0.34
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasquestionsanswers, tq_17
  • loc_nl_BE, sid_jblxtreme2, prod, sort_[SortEntry(order=NUM_ANSWERS, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 6ms
  • questions, product

Ondersteuning