• Jérôme Boateng

    "KAMPIOEN ONTMOET KAMPIOEN"

Jérôme Boateng + JBL

Als Global Brand Ambassador voor JBL illustreert Boateng's liefde voor muziek, om zich mentaal en fysiek voor te bereiden voor topvoetbal, JBL's eigen toewijding aan kwaliteit en prestatie. Net zoals JBL, staat hij zelfverzekerd op het wereldtoneel en is een leider en felle speler op het veld. De verbinding tussen sport en muziek is een krachtige, dus Jerome's status als kampioen, rolmodel, icoon en muziekliefhebber is net zo authentiek als JBL's toewijding voor de beste geluidsweergave. Jérôme gebruikt muziek om zichzelf tijdens training te motiveren en het helpt hem zich vooraf te concentreren op een wedstrijd. Met JBL streeft Jérôme ernaar anderen te inspireren. Samen met Jérôme combineert JBL het beste in geluid en het beste in sport voor voetbalfans overal.

Jérôme's keuzes

CONNECT MET Jérôme Boateng

BEHIND THE SOUND

JBL SOUND PARTNERS

Er zijn veel redenen om JBL partner te worden. Als topartiest is samenwerking met andere top vakmensen de beste manier om je geluid naar een hoger plan te tillen. Uiteindelijk gaat deze win-win relatie helemaal om jou, de luisteraar. Hoe hoger de kwaliteit van onze geluidssystemen, hoe dichter je bij je favoriete artiest of persoonlijkheid komt.

Meer informatie

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over JBL, onze producten en partners.

Meer informatie

ONS VERHAAL

Geboren vanuit het verlangen de genialiteit en vakmanschap van artiesten te vieren is JBL al sinds lange tijd gericht op het streven naar één waarheid: het vangen van de energie en emotie van de live performance.

Meer informatie

VOLG JBL