• "JBL + THE GRAMMYs®"

GRAMMYs®

Toen tijdens de late jaren zestig de rock-beweging momentum kreeg werd JBL dè aangewezen fabrikant voor zowel muziekinstrument-luidsprekers als muziekversterkende activiteiten. JBL luidsprekers verzorgden het geluid van vele belangrijke historische momenten zoals het Woodstock rockfestival, de Olympische Spelen en presidentiële inauguraties. De laatste jaren is JBL's introductie van VERTEC™ line array systemen toegejuicht als de leider in array technologie en systeemsynthese, en was het geluidsversterkingsysteem voor de Academy Awards (de "Oscars"), de Miss Universe verkiezing en natuurlijk de GRAMMY® televisieuitzending.

Best passende producten voor de GRAMMYs®

VOLG DE GRAMMYs®

BEHIND THE SOUND

Team JBL

Legendarische sound werkt samen met legendarische artiesten & topsporters. 'Hear the Truth' van deze geweldige ambassadeurs over het verhaal van hun carrière en liefde voor het JBL merk.

Meer informatie

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over JBL, onze producten en partners.

Meer informatie

ONS VERHAAL

Geboren vanuit het verlangen de genialiteit en vakmanschap van artiesten te vieren is JBL al sinds lange tijd gericht op het streven naar één waarheid: het vangen van de energie en emotie van de live performance.

Meer informatie

VOLG JBL