• Lang Lang

    "KLASSIEKE MUZIEK NIRVANA"

Lang Lang + JBL

“HARMAN audio is, van World Cup tot GRAMMY awards, een belangrijk onderdeel van enkele van de grootste optredens uit mijn carrière geweest,” zegt Lang Lang. “HARMAN oplossingen zorgen ervoor dat luisteraars de ware emotie en diepgaand niveau van details horen wat muzikanten beogen als zij opnemen in de studio. Het verheugt me HARMAN te helpen hun verhaal te vertellen – en deel van dat verhaal uit te maken – om wereldwijd muziekliefhebbers en toekomstige muzikanten te inspireren.”Best passende producten om van Lang Lang te genieten

CONNECT MET Lang Lang

BEHIND THE SOUND

JBL SOUND PARTNERS

Er zijn veel redenen om JBL partner te worden. Als topartiest is samenwerking met andere top vakmensen de beste manier om je geluid naar een hoger plan te tillen. Uiteindelijk gaat deze win-win relatie helemaal om jou, de luisteraar. Hoe hoger de kwaliteit van onze geluidssystemen, hoe dichter je bij je favoriete artiest of persoonlijkheid komt.

Meer informatie

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over JBL, onze producten en partners.

Meer informatie

ONS VERHAAL

Geboren vanuit het verlangen de genialiteit en vakmanschap van artiesten te vieren is JBL al sinds lange tijd gericht op het streven naar één waarheid: het vangen van de energie en emotie van de live performance.

Meer informatie

VOLG JBL