NICKY ROMERO

"JBL brengt de kracht van muziek tot leven. Dat is voor mij de ideale combinatie. Ik ben er trots op ambassadeur te zijn."

  • BIOGRAFIE
  • GALERIJ
  • Nicky Romero + JBL
  • NICKY’S KEUZE

BIOGRAFIE

DJ. Platenproducent. Muzikant. Remixer. De Nederlandse Nicky Romero is erg veelzijdig. Hij heeft gewerkt met de grootste namen in de muziekindustrie. Denk aan David Guetta, Calvin Harris, Rihanna en Britney Spears. En hij stond op een aantal van de grootste stages. Romero heeft wereldwijd ook veel fans van elektronische muziek. Zijn hits waren onder andere ‘Toulouse’ en ‘I could be the one’ – zijn eerste knaller in de Britse hitlijsten met de Zweedse dj en producer Avicii. Met meer dan een miljard views op YouTube zegt de 29-jarige dat hij pas net komt kijken. Verwacht grootse dingen. Groots geluid. En meer hits.

GALERIJ

Nicky Romero + JBL

"Mijn muziek gaat over het moment beleven. Of je nu op een tuinfeest of een muziekfestival bent. Ik ben er trots op ambassadeur van JBL te zijn omdat het merk gaat over het creëren van legendarische ervaringen en herinneringen. Muziek is een belangrijk onderdeel daarvan."

NICKY’S KEUZE

BEHIND THE SOUND

JBL SOUND PARTNERS

Er zijn veel redenen om JBL partner te worden. Als topartiest is samenwerking met andere top vakmensen de beste manier om je geluid naar een hoger plan te tillen. Uiteindelijk gaat deze win-win relatie helemaal om jou, de luisteraar. Hoe hoger de kwaliteit van onze geluidssystemen, hoe dichter je bij je favoriete artiest of persoonlijkheid komt.

Meer informatie

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over JBL, onze producten en partners.

Meer informatie

ONS VERHAAL

Geboren vanuit het verlangen de genialiteit en vakmanschap van artiesten te vieren is JBL al sinds lange tijd gericht op het streven naar één waarheid: het vangen van de energie en emotie van de live performance.

Meer informatie