• Alex Rodriguez

    "HONKBAL-STER EN WERELDKAMPIOEN"

Alex Rodriguez + JBL

"Of ik nou mijn workout wil oppompen, concentreren voor een wedstrijd of rondhangen met mijn kids, muziek is mijn uitlaatklep,” zegt Rodriguez. “Als levenslange muziekliefhebber heb ik altijd hoge kwaliteit geluid, die recht doet aan de nummers waar ik van houd, gewaardeerd. Het verheugt me samen te kunnen werken met JBL om anderen te inspireren de beste sound te kiezen, waar ze ook zijn, of het nu in de auto, thuis of onderweg naar het stadion is.”

De keuzes van Alex

BEHIND THE SOUND

JBL SOUND PARTNERS

Er zijn veel redenen om JBL partner te worden. Als topartiest is samenwerking met andere top vakmensen de beste manier om je geluid naar een hoger plan te tillen. Uiteindelijk gaat deze win-win relatie helemaal om jou, de luisteraar. Hoe hoger de kwaliteit van onze geluidssystemen, hoe dichter je bij je favoriete artiest of persoonlijkheid komt.

Meer informatie

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over JBL, onze producten en partners.

Meer informatie

ONS VERHAAL

Geboren vanuit het verlangen de genialiteit en vakmanschap van artiesten te vieren is JBL al sinds lange tijd gericht op het streven naar één waarheid: het vangen van de energie en emotie van de live performance.

Meer informatie

VOLG JBL