• JBL SOUND PARTNER

    New York Yankees

Mariano Rivera + JBL

Als één van de meest gerespecteerde professionele honkbal-pitchers van de afgelopen vijfentwintig jaar, kan Rivera's carrière als 'power pitcher' – en niet te vergeten zijn karakter op het veld – worden toegevoegd aan het pantheon van de groten van het honkbal. Bekend om zijn precisie-'cutters' werd hij door zelfs de grootste hitters gevreesd, en stond bekend om zijn bat-brekende fastballs. En toch stond hij in hoog aanzien bij iedereen dankzij zijn coole gedrag op en buiten het veld. Sommigen zeiden zelfs dat hij 'ijswater in zijn bloed' had. Zijn intronummer 'Enter Sandman' van heavy metal band Metallica, was echter niet bepaald het geluid van ijs! En dat is precies waar JBL bij komt kijken. JBL's streven naar de beste geluidsweergave in honkbalstadions door het hele land – van het geweld van Enter Sandman tot de doffe knal van bal op bat – zorgt ervoor dat jullie, de fans, er elke keer weer voor gaan.

Keuzes van de New York Yankees

VOLG New York Yankees

BEHIND THE SOUND

Team JBL

Legendarische sound werkt samen met legendarische artiesten & topsporters. 'Hear the Truth' van deze geweldige ambassadeurs over het verhaal van hun carrière en liefde voor het JBL merk.

Meer informatie

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over JBL, onze producten en partners.

Meer informatie

ONS VERHAAL

Geboren vanuit het verlangen de genialiteit en vakmanschap van artiesten te vieren is JBL al sinds lange tijd gericht op het streven naar één waarheid: het vangen van de energie en emotie van de live performance.

Meer informatie

VOLG JBL