JBL Soundbars

JBL Soundbars

Een avond uit zonder je woonkamer te verlaten.

JBL soundbars maken van je films en series een echte belevenis en zorgen ervoor dat jij next level kunt gamen.

Vul je kamer met geluid en verander je woonkamer in een bioscoop, concertzaal of stadion met een van de nieuwe JBL-soundbars. Alle soundbars hebben een compact ontwerp en leveren toch ongelooflijk JBL Signature sound. Het maakt niet uit of je films kijkt, naar muziek luistert of de nieuwste games speelt.

JBL-soundbars zijn simpel in gebruik en eenvoudig aan te sluiten op je tv door middel van slechts één optische of HDMI-kabel. Je kunt ze ook gebruiken om muziek van je telefoon te streamen via Bluetooth of wifi dankzij de ingebouwde Chromecast, AirPlay of Alexa Multi-Room Music (MRM). Functies zoals Dolby Atmos®, Dolby Digital®, JBL Surround Sound en MultiBeam™ Sound Technology zorgen voor een echte bioscoopervaring bij je thuis, waardoor alles wat je bekijkt of beluistert, epischer, spannender en krachtiger wordt.

Lees hieronder meer over de soundbars van JBL en kijk welke het beste bij jou past.

Lees meer »

Productvergelijking »
 • 
Ga naar de film in je eigen luie stoel

  Ga naar de film in je eigen luie stoel

  JBL Soundbars brengen films, sport, games en muziek direct tot leven.

 • 
Het is de bas die het doet

  Het is de bas die het doet

  Beleef het drama van een spannende thriller, voel de opwinding van je favoriete team of leun achterover en laat je meevoeren door je favoriete muziek. Vergis je niet in het compacte formaat van de JBL Bar 2.0 All-in-One (MK2) en JBL Bar 300. Deze all-in-one soundbars geven je thuisbioscoopervaring een boost met een krachtige bas via de ingebouwde baspoorten. Perfect voor kleinere woonkamers en/of kleinere tv's. Heb je een middelgrote woonkamer? De 6,5" draadloze subwoofer die bij de JBL Bar 2.1 Deep Bass (MK2) wordt geleverd, levert een diep en opwindend geluid. Een nog grotere kamer? Een grotere tv? Of gewoon zin in meer bas? De opwindende, nauwkeurige bas van de machtige 10" draadloze subwoofer die bij de JBL Bar 500, JBL Bar 800, JBL Bar 1000 en JBL Bar 1300 wordt geleverd, brengt extra spanning in je actiefilms en meer emotie in je muziek.

 • 
Say what?

  Say what?

  Dialogen vormen een belangrijk onderdeel van een filmsoundtrack, maar zijn vaak het moeilijkst te horen. Met PureVoice*, een stemverbeteringstechnologie voor kristalheldere dialogen, mis je geen woord meer. Zelfs wanneer de surround-effecten maximaal zijn.

  *Beschikbaar op JBL Bar 300, JBL Bar 500, JBL Bar 800, JBL Bar 1000 en JBL Bar 1300.

 • 
Stream al je favoriete muziek

  Stream al je favoriete muziek

  Stream je favoriete online muziek, met een simpele vingertik, dankzij wifi. Je kunt zelf kiezen tussen Chromecast, AirPlay of Alexa MRM*. Met JBL soundbars kun je ook genieten van draadloos streamen van muziek via Bluetooth met je mobiel of tablet.

  *Beschikbaarheid afhankelijk van land

 • 
Geluid in elke hoek van je kamer

  Geluid in elke hoek van je kamer

  JBL Bar 5.0 MultiBeam en JBL Bar 5.1 Surround zijn uitgerust met JBL MultiBeam-technologie. Deze geluidstechnologie creëert een breed geluidsbeeld door ongelooflijk geluid naar elke hoek van de kamer te projecteren. Zo kun je elk detail van je favoriete muziek, films, tv-series en games horen, zonder dat je meerdere luidsprekers nodig hebt. Geniet van films of games met een geheel nieuwe dimensie.

 • 
Maak de verbinding

  Maak de verbinding

  Het aansluiten van een JBL soundbar kan niet eenvoudiger. Sluit gewoon de HDMI (e)ARC* of optische kabel aan, leun achterover en geniet.

  * HDMI eArc beschikbaar op JBL Bar 300, JBL Bar 500, JBL Bar 800, JBL Bar 1000 en JBL Bar 1300.

 • 
JBL One App

  JBL One App

  De JBL One-app helpt je om de soundbar* eenvoudig toe te voegen aan je wifi-netwerk en de soundbar af te stemmen op je kamer voor een optimale prestatie. Met de app kun je ook je audio-instellingen personaliseren, door geïntegreerde muziekdiensten bladeren en je favoriete afspeellijst opslaan voor naadloze weergave.

  *Beschikbaar op JBL Bar 300, JBL Bar 500, JBL Bar 800, JBL Bar 1000 en JBL Bar 1300

Productvergelijking

BAR-2-0-ALL-IN-ONE-MK2
Bar-2-1-Deep-Bass-MK2
BAR-300-
BAR-500-
BAR-800-
BAR-1000-
BAR-1300
Bar 2.0 All-in-one (MK2)
Bar 2.1 Deep Bass (MK2)
BAR 300
BAR 500
BAR 800
BAR 1000
BAR 1300

Afmetingen

Gewicht
Gewicht 5.61 kg (Subwoofer)
Gewicht
Gewicht
Gewicht
Gewicht
Gewicht
€ 157,99
€ 299,99
€ 330,99
€ 499,99
€ 728,99
€ 935,99
€ 1.119,99