JBL Charge 4
€ 179,00
4.4 (2407)
Write a review
JBL Charge 4 Draadloze Bluetooth streaming - Image

Draadloze Bluetooth streaming

Verbind draadloos tot twee smartphones of tablets met de luidspreker en speel om de beurt jullie favoriete nummer met krachtig geluid.

JBL Charge 4 20 uur afspeeltijd - Image

20 uur afspeeltijd

De ingebouwde oplaadbare Li-ionbatterij van 7500 mAh ondersteunt tot 20 uur afspeeltijd en laadt apparaten op via de USB-poort.

JBL Charge 4 IPX7-waterbestendig - Image

IPX7-waterbestendig

Neem de Charge 4 gewoon mee naar het strand of het zwembad, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij nat wordt.

Functies

JBL Charge 4 JBL Connect+ - Image

JBL Connect+

Geniet nog meer van je muziek of bouw het perfecte feestje door draadloos meer dan 100 luidsprekers die ook zijn uitgerust met JBL Connect+ met elkaar te verbinden.

JBL Charge 4 Behuizing van robuuste materialen - Image

Behuizing van robuuste materialen

Door de duurzame materialen en de robuuste rubberen behuizing overleeft de luidspreker al je avonturen.

JBL Charge 4 JBL bassradiator - Image

JBL bassradiator

Door de twee passieve basradiatoren krijg je een krachtig, eigenzinnig JBL-geluid dat luid en duidelijk klinkt.

Productvergelijking

Vind de draagbare Bluetooth-speaker die het beste bij jou past

JBL CHARGE 4
CHARGE5-
JBL Charge 4
JBL Charge 5

Algemene specificaties

Output (W) 30
Output (W) 40
Afspeeltijd muziek (uur) 20
Afspeeltijd muziek (uur) 20

Kenmerken

JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
Powerbank
Powerbank
Waterbestendig
Waterbestendig
IP67
IP67
Oplaadkabel
Oplaadkabel

Afmetingen

Afmetingen (cm) 22.1 x 9.4 x 9.4
Afmetingen (cm) 22 x 9.6 x 9.3
Gewicht (kg) 0.96
Gewicht (kg) 0.96
€ 179.00 per stuk
€ 139.99 per stuk

Specificaties & Downloads

Item# JBLCHARGE4TEAL

Beschrijving

Onbegrensd afspelen en opladen

Maak kennis met de JBL Charge 4 draagbare Bluetooth-luidspreker met zijn volle, krachtige geluid en een ingebouwde Power Bank voor het opladen van je apparaten. Hij beschikt over een in eigen beheer ontwikkelde driver en twee JBL-basradiatoren die het geluid intensiveren met een krachtige diepe bas. De 7500 mAh oplaadbare Li-ionbatterij met hoge capaciteit zorgt voor een afspeeltijd tot 20 uur. De luidspreker is voorzien van een handige USB-oplaadpoort voor het snel opladen van je apparaten, zoals je smartphone, zodat je nooit meer zonder stroom komt te zitten. De Charge 4 heeft een robuust ontwerp, een waterdichte behuizing (IPX7) en is verkrijgbaar in een reeks coole kleuren. Via JBL Connect+ kun je hem draadloos verbinden met meer dan 100 luidsprekers die ook zijn uitgerust met JBL Connect+ voor een nog krachtiger geluid.

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur)
20
Output (W)
30

Audio specificaties

Frequency response
60Hz–20kHz
Signal-to-noise ratio
>80dB

Afmetingen / Gewicht

Afmetingen (cm)
22.1 x 9.4 x 9.4
Afmetingen (inch)
8.7 x 3.7 x 3.7
Gewicht (kg)
0.96
Gewicht (lbs)
2.12

Specificaties voor besturing en verbinding

Bluetooth-profielen
A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-frequentie
2.402 – 2.480GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0-20dBm
Bluetooth versie
4.2

Batterij

Oplaadtijd (uur)
4

Kenmerken

3.5 mm audiokabelaansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Oplaadkabel
Ja
JBL Connect+
Ja
Powerbank
Ja
Waterbestendig
Ja
Wireless
Ja
Oplaadbare batterij
Ja

Wat zit er in de doos?

  • 1 x JBL Charge 4
  • 1 x Type C USB-kabel
  • 1 x Beknopte handleiding
  • 1 x Garantiebewijs
  • 1 x Veiligheidsblad
Wat zit er in de doos?

Documenten en downloads

Reviews en Q&A

Reviews

Rated 5 van de 5 door uit Geweldig goed Prachtig van kwaliteit en geluid, lange baterij duur.
Datum plaatsing: 2019-09-19
Rated 4 van de 5 door uit Goedklinkende, draagbare en betaalbare bluetooth luidspreker met goede autonomie. Een tweede JBL Charge 4 aangekocht. Nu hebben mijn vrouw en mezelf de mogelijkheid om onze eigen muziek apart of samen in party-modus of stereo te beluisteren. Dit gebeurd bij ons via de Spotify op TV zodoende geen hinder van telefoonoproepen en meldingen te krijgen. Als TV-speakers moet ik de instellingen van de televisie aanspreken wegens vertraging van het geluid ten opzichte van het beeld, hiervoor is dit niet de ideale oplossing.
Datum plaatsing: 2020-11-29
Rated 5 van de 5 door uit Zuivere klanken! Heb het met mijn eigen spaarcenten gekocht. Is wel duur maar de muziek klinkt echt mooi. Iedereen is er jaloers op. Heb zelfs een vriendin zover gekregen dat ze er ook een gekocht heeft. Zij heeft wel voor de 3 gekozen.
Datum plaatsing: 2018-12-29
Rated 5 van de 5 door uit Geweldige box! Heel tevreden over kwaliteit & design. Eenvoudig in gebruik en onmisbaar hier op de bureau waar ik hem deel met collega's... !
Datum plaatsing: 2019-07-19
Rated 4 van de 5 door uit Geluid top maar vergeet niet.. De geluidskwaliteit is super. Echt top zoals zijn voorgangers. Gemaakt om te blijven draaien. Alleen zo spijtig dat je voorgaande modellen niet kan koppelen met een recenter model, zelfs niet met de jbl connect app. Dit is wel een gemiste kans want niet iedereen wil zijn oudere jbl upgraden naar de nieuwere jbl connect plus software. Zoals ik al zei, oudere modellen gaan ook lang mee, je koopt niet onmiddellijk de nieuwe versie. Gemist kans.
Datum plaatsing: 2019-03-25
Rated 5 van de 5 door uit Ideaal draagbaar JBL toestel voor binnen en buiten Vorige maand een Charge 4 aangeschaft en reeds door vele handen gegaan in het gezin. Ook tijdens verplaatsingen ideaal voor kwalitatieve muziek. Bovendien ook oplaadmogelijkheden voor andere toestellen wat zeker een troef is
Datum plaatsing: 2019-02-04
Rated 5 van de 5 door uit Klein maar zeer krachtig! Ongelooflijk wat een mooi geluid uit zo een kleine buis kan komen. Batterij gaat ook lang mee.. kortom een echte aanrader.
Datum plaatsing: 2019-03-19
Rated 5 van de 5 door uit Top speaker Zeer tevreden. Vooral batterij capaciteit + de mogelijkheid om je telefoon op te laden
Datum plaatsing: 2019-03-18
Rated 5 van de 5 door uit Onmisbaar item Beste aankoop ooit! Mooi geluid en handig om mee te nemen.
Datum plaatsing: 2020-07-16
Rated 5 van de 5 door uit Super geluid! Een super geluid voor het formaat van deze box. Hij isbovendien ook nog waterdicht en kan wat stof en zand verdragen, ideaal om binnenkort mee naar t strand of zwembad te nemen. En als je gsm bijna leeg is? Geen probleem, je kan deze er zelfs mee opladen. Super content dus!
Datum plaatsing: 2019-05-14
Rated 5 van de 5 door uit Gelukkig met deze aankoop Ik gebruik de Charge 4 om sportlessen in buitenlucht te geven en thuis als ik het huishouden aan het doen ben. Belangrijk voor mij was dat er genoeg volume uit komt en dat het geluid nog steeds mooi is. En dit is zeker het geval. En de batterij gaat een paar uur mee.
Datum plaatsing: 2021-04-21
Rated 5 van de 5 door uit Perfectie Ik ben een persoon dat graag op reis gaat en deze speaker is alles wat ik nodig heb het speelt luid, het is perfect om mee te nemen en het is een sterke speaker ik heb de mijne al talloze keren laten vallen en hij werkt nog steeds perfect
Datum plaatsing: 2019-04-21
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig geluid!!! Heel tevreden van dit product. Prachtig vol geluid. Batterij gaat zéér lang mee. Misschien 1 minpuntje is dat hij niet makkelijk om te nemen is, zou een handvat mogen aan zijn. Maar dit weegt niet op tegen de geweldige voordelen.
Datum plaatsing: 2021-05-21
Rated 1 van de 5 door uit Na eerste gebruik kapot Na de eerste keer gebruik, viel mijn box van de zetel en viel hij uit elkaar. Dit kan niet na een kleine val! Mijn Charge 3 kan een oorlog overleven maar de betere versie valt na een kleine val uit elkaar??
Datum plaatsing: 2020-11-04
Rated 2 van de 5 door uit 2de hands Ik kocht dit in de outlet met het gedacht dat ik een product kocht met korting. Maar wat blijkt, je krijgt dan een 2de hands artikel! Dat kan toch even vermeldt worden in de omschrijving.
Datum plaatsing: 2020-11-24
Rated 5 van de 5 door uit Top ! Wij kunnen niet meer zonder. Dit is onze 3e aankoop en hij gaat thuis mee van de ene kamer naar de andere of als de kinderen gaan sporten zit hij in de sporttas. Een absolute aanrader !
Datum plaatsing: 2020-10-26
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend geluid 2jaar geleden mijn eerste jbl charge 3 gekocht. Ik was zo verrast van het geluid en kan er niet genoeg van krijgen! Ondertussen ook een extreme en een charge 4 aangekocht!
Datum plaatsing: 2020-11-25
Rated 5 van de 5 door uit Topkwaliteit De JBL Charge 4 is een van de beste niet-te-grote JBL bluetooth speakers die ze hebben. Het geluid is heel duidelijk en zonder ruis, en de bass doet het ook supergoed.
Datum plaatsing: 2019-05-03
Rated 5 van de 5 door uit Moederdagcadeau Na het ontelbare keren claimen van mijn Charge4 werd het wel eens tijd dat mijn moeder haar persoonlijke kreeg, ze strijkt als nooit ervoor tijdens haar eigen feesje!
Datum plaatsing: 2021-05-18
Rated 4 van de 5 door uit Top geluid licht lange stand-by Top geluid mist een klein beetje basis, Lichtgewicht robuust en voelt als een kwaliteits product. Bij volgende versie alle bedieningspaneel verlicht graag
Datum plaatsing: 2020-08-02
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig geluid voor de afmeting Na de Flip 4 ook eens de Charge gekocht voor iets meer volume en bass ! Hij stelt niet teleur ... Party connect tussen Flip en Charge is cool
Datum plaatsing: 2020-12-28
Rated 5 van de 5 door uit Ik heb mijn jbl charge 4 (refurbished) nu ongeveer 2 weken en hij werkt even goed als een nieuwe, supergoed kwaliteit en kan idd tegen water!
Datum plaatsing: 2019-08-12
Rated 5 van de 5 door uit Prachtig geluid en beat Kocht deze een week geleden en heb hem al elke dag gebruikt doorheen het huis. Geweldig geluid en prachtige beat
Datum plaatsing: 2021-04-22
Rated 5 van de 5 door uit Top box! Paar weken geleden gekocht en super ding voor op ons dakappartement en zeker voor oo ons terras .
Datum plaatsing: 2019-08-13
Rated 5 van de 5 door uit Jbl Charge 4 De Charge4 is mooi afgewerkt en heeft prachtig geluid. Ik ben heel tevreden zeker een aanrader
Datum plaatsing: 2019-07-10
Rated 5 van de 5 door uit Wat een geweldig product Wat een geluid! Helemaal geweldig! Ideaal formaat en handig om je telefoon op te laden!
Datum plaatsing: 2019-08-13
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig geluid Zeer tevreden over het geluid en de bediening van dit apparaat... Eenvoud en klasse
Datum plaatsing: 2020-07-10
Rated 5 van de 5 door uit Krachtige handige compacte box met subliem geluid Krachtige handige compacte box met subliem geluid. Niet verwacht bij aankoop
Datum plaatsing: 2020-12-29
Rated 4 van de 5 door uit Goed geluid Voor kleine speaker goede bas en goed geluid. Leuke stereo en party functie
Datum plaatsing: 2020-09-08
Rated 4 van de 5 door uit Luid, water proof Ik ben er echt tevreden mee hij heeft een goeie bass en hij is luid genoeg
Datum plaatsing: 2019-12-26
  • y_2022, m_12, d_6, h_21
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_41
  • loc_nl_BE, sid_jblcharge4, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 15ms
  • reviews, product

Product Q&A

Hallo werk een refurbished jbl charge 4 even goed als een nieuwe?

Gevraagd door: Luckylukelc
Bedankt voor uw interesse in onze producten en ik vertel u graag wat onze refurbished producten precies zijn. Refurbished producten zijn afkomstig van retour leveringen. Ze zijn uitvoerig gecontroleerd en getest en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Harman. Bovendien bevat een refurbished product dezelfde features en functionaliteiten als een nieuw model en geven we dezelfde 2 jaar garantie. Ook krijgt u 30 dagen niet goed-geld terug garantie. Er kunnen sporen van gebruik zichtbaar zijn en wellicht is het product opnieuw verpakt. U kunt er echter op vertrouwen dat ons product uitstekend werkt. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Harman Stefano
Datum plaatsing: 2021-06-06

Mijn charge 4 maakt de laatste week een ruisend, crispy geluid en vind dit storend vraag me af hoe dit komt. Heb hem nu ongeveer 3 maanden, nog niet gebruikt met water alleen afgespoeld.

Gevraagd door: MatthijsDP
Om uw vraag goed te kunnen beantwoorden, zouden onze productspecialisten graag nog wat probleemoplossing proberen. Daarom verzoeken we u vriendelijk om rechtstreeks contact op te nemen met het Harman Customer Support team via telefoon, e-mail of chat. Meer informatie vindt u op https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html Dank u voor uw medewerking.
Beantwoord door: Harman Stefano
Datum plaatsing: 2021-06-06

Kan je de charge 4 en charge 3 samen laten spelen?

Gevraagd door: Nick_N
Hi Nick, Als je de laatste Firmware hebt geinstalleerd op jouw Charge 3, dan heeft deze de JBL Connect+ feature ook. In dat geval spelen de Charge 3 en Charge 4 samen in Party Mode. Stereo mode is voor verschillende modellen speakers niet mogelijk
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2021-06-06

Ik twijfel tussen Charge 4 en Flip 5. Vind Charge 4 groot en zwaar. Als ik kies voor de compactere Flip 5, boet ik dan veel in aan geluidskwaliteit?

Gevraagd door: EliseV1111
Hartelijk dank voor uw vraag en interesse in de JBL FLIP 5. De Flip 5 kent een output van 1x 20 watt en de Charge 4 heeft 1x 30 watt. Geluidservaring is geheel persoonlijk en daarvoor kunt u de JBL Flip 5 altijd testen en uw eigen oordeel hieraan geven. U kunt gebruik maken van onze 30 dagen policy. Ik nodig u dan ook graag uit om de speaker zelf uit te proberen. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Voor meer informatie https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns
Beantwoord door: Angele W
Datum plaatsing: 2021-06-06

hallo In de laagste volume stand via bluetooth kan de speaker in thuis situatie nog te luid klinken. is daar een oplossing voor ? zonder analoge verbinding te moeten werken uiteraard met dank Serge

Gevraagd door: sbakker
Bedankt voor uw vraag. Het volume van de JBL Charge 4 kunt u alleen instellen met de volume knoppen op de speaker zelf, met de volume knoppen op uw telefoon of tablet en met de volume schuif in de app waarmee u muziek streamed. Indien u nog verdere  ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail  of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns  (NL) // https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns (BE) voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Anoniem
Datum plaatsing: 2021-06-06

Hallo,is de Charge 4 op stroom ook luider dan op de battery? Alvast bedankt. Mvg Filip

Gevraagd door: FilipVr6
Beste Filip, Bedankt voor uw vraag. De JBL Charge 4 heeft geen verschil in wattage (30 watt RMS) als de speaker van de oplader wordt afgehaald. De speaker zal dus in beide gevallen met hetzelfde volume afspelen. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns (NL) // https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns (BE) voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Harman Customer Support
Datum plaatsing: 2021-06-06

Beste, Is deze ook geschikt in combinatie met de Bluetooth versie van de Samsung A70 gsm?

Gevraagd door: GMaas
Beste GMaas, Bedankt voor uw vraag. Jazeker, de JBL Charge 4 werkt prima met dit model GSM. Indien u nog verdere  ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail  of chat voor directe hulp. Zie hhttps://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Harman Customer Support
Datum plaatsing: 2021-06-06

Beste, kan je de charge 3 koppelen met de charge 4?

Gevraagd door: Seeros
Beste Seeros, Bedankt voor uw vraag. De JBL Charge 3 en Charge 4 kunnen aan elkaar worden gekoppeld als de Charge 3 de update naar JBL Connect+ heeft. Indien deze niet geinstalleerd is, kunt u de Charge 3 updaten met de JBL Connect app. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail  of chat voor directe hulp. Zie https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Harman Customer Support
Datum plaatsing: 2021-06-06

Hallo. Zijn er al plannen voor de Charge 5? Indien wel,gaat die terug in stereo zijn,net als de 3 eerste modellen? Mvg Filip

Gevraagd door: Anoniem
Beste Filip, Bedankt voor uw vraag. Er zijn nog geen plannen bekend voor een opvolger voor de JBL Charge 4. Indien u nog verdere  ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail  of chat voor directe hulp. Zie https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Harman Customer Support
Datum plaatsing: 2021-06-06

Heeft de JBL charge 4 een USB - c poort?

Gevraagd door: Emuux
Hi, Ja, de Charge 4 heeft inderdaad USB-C.
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2021-06-06

ik heb de charge 5 gekocht en op de site van "van den borre" staat dat deze beschikt over een wekfunctie. hoe werkt deze ?

Gevraagd door: matty15
Dank voor uw vraag. De Charge 5 beschikt helaas niet over een wek-functie. Hiervoor zou u eens kunnen kijken naar de JBL Horizon 2; dit is een draagbare Bluetooth-wekkerradio speaker met DAB/DAB+/FM-radio. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Anna T
Datum plaatsing: 2021-06-06

Goeie Dag. Met 2 Charges 4 aan mekaar gekoppeld met de connect +,spelen ze dan automatisch in stereo? Mvg Filip

Gevraagd door: FilipVr6
Bedankt voor uw vraag. Nee, niet automatisch. Automatisch komen ze in "Party Mode". Twee identieke speakers, zoals twee Charge 4, kan u in stereo laten spelen via de JBL Connect app. U kan de app downloaden van de Google Play Store of de Apple iTunes Store. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Bart L
Datum plaatsing: 2021-06-06

Hallo. Een vraagje wat me al een tijdje speelt. Hoe kan het dat de Charge 3 luider klinkt dan de Charge 4? Ook al is er 10 watt rms verschil. De Charge 1 had al 10 watt,wat toch een aanzienlijk verschil is. Maar toch... allen topkwaliteit! Mvg Filip

Gevraagd door: FilipVr6
Als het goed dus gaat de 10 watt RMS vooral naar de bass waardoor het klinkt alsof die het zelfde volume heeft.
Beantwoord door: Pipojaspertje
Datum plaatsing: 2021-06-06

Ik las hier dat de charge 3 en 4 verbonden kunnen worden via partymodus. Dit door gewoon op de connect knopjes te drukken, dit lukt echter niet bij mij thuis, moet er nog iets gebeuren? 

Gevraagd door: sara_
Hi Sara, Ik wil je in eerste instantie aanraden om de JBL Connect App te downloaden. Wanneer je de Charge 3 via Bluetooth hebt verbonden met het apparaat waarop je Connect hebt geinstalleerd, dan zal je de Charge 3 waarschijnlijk kunnen voorzien van nieuwe Firmware. Deze nieuwe Firmware voegt JBL Connect+ toe, de feature die nodig is om met de nieuwe Charge 4 te koppelen. Mocht je over bovenstaande nog vragen hebben, neem dan even contact op met onze klantenservice
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2021-06-06

Kunnen julie de enkele driver centreren? Dat zou mijn twijfelachtige keuze vergemakkelijken.

Gevraagd door: Chill_15

Kan je deze speaker connecteren met JBL 2.1 soundbar ?

Gevraagd door: coca

Hoi.ik heb de Charge 4,en er heel tevreden over. Ik ben van plan voor een 2de te kopen,voor die samen te connecten voor stereo. Heeft iemand daar al goeie ervaringen mee? Dat zou me helpen in de aankoop. Mvg Filip

Gevraagd door: FilipVr6

ik had graag de gebruiksaanwijzing alsook het opladen van de charge4

Gevraagd door: Anoniem
  • y_2022, m_12, d_7, h_21CST
  • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_3.0.34
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasquestionsanswers, tq_26
  • loc_nl_BE, sid_jblcharge4, prod, sort_[SortEntry(order=NUM_ANSWERS, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 93ms
  • questions, product

Ondersteuning