JBL Tuner 2
€ 81,99
4.4 (494)
Write a review
JBL Tuner 2 Kristalhelder geluid - Image

Kristalhelder geluid

Van het nieuws en het weer in de ochtend tot muziek en entertainment in de avond: geniet van al je favoriete radiozenders via digitale DAB/DAB+ en FM-frequenties in kristalheldere JBL Pro-geluidskwaliteit.

JBL Tuner 2 Draadloze Bluetooth-streaming - Image

Draadloze Bluetooth-streaming

Luister naar alles wat je leuk vindt. Verbind de JBL Tuner 2 via Bluetooth met je smartphone of tablet en schakel snel van radio naar je favoriete afspeellijsten.

JBL Tuner 2 12 uur afspeeltijd - Image

12 uur afspeeltijd

Blijf langer luisteren. De ingebouwde batterij maakt het mogelijk om tot wel 12 uur van je favoriete stations te genieten.

Functies

JBL Tuner 2 IPX7-waterproof - Image

IPX7-waterproof

Neem je favoriete stations mee naar het park of het zwembad. JBL Tuner 2 is IPX7-waterproof, dus je kunt bijna overal luisteren.

JBL Tuner 2 Eenvoudig af te lezen display - Image

Eenvoudig af te lezen display

Bekijk de zenderinformatie in één oogopslag dankzij het scrollende lcd-scherm met verlichting.

JBL Tuner 2 Bewaart je voorkeuren - Image

Bewaart je voorkeuren

Schakel snel over naar je favoriete zenders dankzij 5 eenvoudig in te stellen knoppen.

Specificaties & Downloads

Item# JBLTUNER2BLK

Beschrijving

Overal kristalhelder radiogeluid

In de keuken. Bij het zwembad. In het park. Je kunt je favoriete DAB/DAB+/FM-radiostations overal mee naartoe nemen. De slanke JBL Tuner 2 is een compacte, draagbare radio met kristalhelder geluid, Bluetooth en 12 uur afspeeltijd. Schakel snel naar je favoriete zenders dankzij 5 vooraf ingestelde knoppen en eenvoudig leesbare zenderinformatie op het scrollende lcd-scherm. De radio is IPX7-waterproof en is dus bestand tegen een eventuele regenbui. Uren luisterplezier. Van het nieuws en het weer in de ochtend tot muziek en entertainment in de avond.

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur)
12
Output (W)
5

Audio specificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz)
80Hz-20KHz (-6dB)

Afmetingen / Gewicht

Afmetingen (B x H x L)
180 x 70 x 72 (mm)/7.08''x 2.76''x 2.83''
Gewicht
0,543 kg /1.20lbs

Specificaties voor besturing en verbinding

Bluetooth-profielen
2DP V1.2, AVRCP V1.5
Bluetooth-frequentie
2.402 – 2.480GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK/ π/4 DQPSK/8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0-9dBm (EIRP)
Bluetooth versie
4.2

Batterij

Oplaadtijd (uur)
3.5

Kenmerken

Bluetooth
Ja
Oplaadkabel
Ja
Waterbestendig
Ja
Wireless
Ja
Oplaadbare batterij
Ja

Wat zit er in de doos?

  • 1 x JBL Tuner 2
  • 1 x Type C USB-kabel
  • 1 x Beknopte handleiding
  • 1 x Garantiebewijs
  • 1 x Veiligheidsblad
Wat zit er in de doos?

Documenten en downloads

Reviews en Q&A

Reviews

Rated 5 van de 5 door uit Mooi en klein, maar vooral groots in prestaties! We hebben hem nu een week en hij gaat eigenlijk overal mee waar we zijn. Binnen, buiten, maakt niet uit waar, hij is door z’n grootte superhandig om mee te nemen. De radiokwaliteit is uitstekend en als luidspreker voldoet ie ook voortreffelijk. Superaankoop!
Datum plaatsing: 2021-03-25
Rated 5 van de 5 door uit Fijne combinatie bluetooth dab Degelijke speaker voor dagekijks gebruik. Valt bij ons in de smaak omdat hij zowel dab radio is als bt speaker. De knoppen en scherm zijn verbeterd sinds de vorige versie. Batterij gaat lang mee. Minpunt is dat er geen equalizer instellingen zijn.b
Datum plaatsing: 2021-12-15
Rated 4 van de 5 door uit Aanrader Over smaken en kleuren valt niet te twisten. Ik kan helaas niet zeggen dat dit radiootje mooi is. Maar hij is wel waterdicht genoeg om in de badkamer neer te poten en die kleine opdonder produceert onverwacht goed lawaai. Hij mag blijven.
Datum plaatsing: 2021-09-28
Rated 5 van de 5 door uit Machtig ! Heel tevreden mee, zelfs goede ontvangst in een bedrijf waar een gewone radio zeer slecht ontvangst heeft, heeft de JBL Tuner 2 zeer goed ontvangst. Geweldig het verschil te horen tussen FM en DAB+
Datum plaatsing: 2021-05-03
Rated 4 van de 5 door uit prima outdoor-radio prima radio , DAB+ , simpel en degelijk . Als ik een minpuntje mag geven : schermpje moeilijk zichtbaar in fel zonlicht , maar doet niet af aan de afspeelkwaliteit.
Datum plaatsing: 2021-06-22
Rated 2 van de 5 door uit Geluid te mager Ik testte de radio kort uit maar vond het geluid te mager en stuurde 'm daarvoor retour. Ter vervanging kocht ik de JBL tuner Xl die een voller geluid heeft.
Datum plaatsing: 2021-12-11
Rated 4 van de 5 door uit Handige Tuner! Mooi design en gemakkelijk in gebruik. Super handig om altijd en overal muziek in huis te hebben. De klank had ik graag wat voller, dieper gehad.
Datum plaatsing: 2022-09-03
Rated 3 van de 5 door uit Super radio Heb die 04/01/2021 gekocht. Heel tevreden van radio, geluid en klank. Niet tevreden dat er geen USB adapter bij de aankoop is.
Datum plaatsing: 2021-01-05
Rated 4 van de 5 door uit Goed product. Ben zeer tevreden. Spijtig bij de levering gaan stekker om op te laden in elektrisch stopcontact , alleen met USB stick.
Datum plaatsing: 2022-05-24
Rated 5 van de 5 door uit Wat een geluid de snelheid van leveren , kwaliteit van het product is zeer goed. 1 min puntje : wel snoer maar geen stekker bijgeleverd.
Datum plaatsing: 2021-03-17
Rated 5 van de 5 door uit Top product !!!! Ik had de vorige versie maar deze overtreft alles zoals ik verwacht van JBL zo plezant en handig echt een hebben ding………
Datum plaatsing: 2021-08-12
Rated 3 van de 5 door uit Audio jammer genoeg niet zo goed In vergelijking met mijn Flip serie is de audio van dit toestel niet zo goed. Kwaliteit is voor mij iets te min
Datum plaatsing: 2020-12-07
Rated 5 van de 5 door uit Doen! Dit had ik al veel eerder moeten doen. Nu nog mooi weer, iets te drinken en ... genieten.
Datum plaatsing: 2021-03-20
Rated 5 van de 5 door uit Handig compact Alles wat ik er van verwacht had, compact, handig om overal te gebruiken, goed geluid.
Datum plaatsing: 2022-02-21
Rated 4 van de 5 door uit Ik heb hem verleden maand gekocht.. en heb wel even moeten wachten.. was uitverkocht!
Datum plaatsing: 2021-03-30
Rated 5 van de 5 door uit Beste aankoop ooit! Gebruik hem elke dag! Mooi geluid en kan erg luid.. niet twijfelen gewoon kopen ;)
Datum plaatsing: 2022-05-03
Rated 5 van de 5 door uit Prima geluid uit een kleine compacte radio! Het toestel, met DAB of FM, biedt een mooi geluid en is makkelijk te bedienen.
Datum plaatsing: 2020-12-07
Rated 5 van de 5 door uit geweldig geluid/ snelle levering zeer te vreden , wel spijtig dat de stekker niet meer bij geleverd wordt
Datum plaatsing: 2021-04-26
Rated 5 van de 5 door uit Blue TH Tuner Mijn nieuwe JBL Bl Th radio overal mee te nemen ... gewoon perfect
Datum plaatsing: 2022-03-05
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig geluid! Makkie om te installeren! water proof en licht om overal e dragen
Datum plaatsing: 2021-08-12
Rated 5 van de 5 door uit Super! Zeer tevreden met deze handige, gebruiksvriendelijke radio/box.
Datum plaatsing: 2022-06-21
Rated 5 van de 5 door uit klein maar geweldig! gebruik hem dagelijks, binnen EN buiten, reuze handig toestel.
Datum plaatsing: 2021-08-11
Rated 5 van de 5 door uit Dab radio Goeie klank, plezante bediening. Gemakkelijk instelbaar.
Datum plaatsing: 2021-07-01
Rated 5 van de 5 door uit Waar voor je geld. Afgelopen maand gekocht. Prijs kwaliteit dik in orde.
Datum plaatsing: 2022-03-01
Rated 4 van de 5 door uit goed! goed voor achtergrondmuziek, te stil voor feestmuziek
Datum plaatsing: 2022-03-03
  • y_2022, m_12, d_7, h_21
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_30
  • loc_nl_BE, sid_tuner2-, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 6ms
  • reviews, product

Product Q&A

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 113ms
  • questions, product
  • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

Ondersteuning