Volledig draadloze oordopjes

Geniet op jouw manier van je true wireless-oordopjes. Download de gratis JBL Headphones-app om je EQ-instellingen aan te passen, je wekker te zetten om wakker te worden met je favoriete tunes, de beste pasvorm van je oordoppen te vinden, en nog veel meer.

Draadloze oordopjes

Filteren
Actieve filters:
16 results

Kleur

  • Zwart
  • Blauw
  • Wit
  • Geel
  • Zilver
  • Roze

Waterbestendig

Design (oordopjes)

Noise Cancelling

Noise Cancelling type

Gebruik

Batterijduur

Afspeeltijd muziek (alleen in oordopjes)

Handsfree telefoongesprekken

Snellader

Fast pairing

Prijs

16 results
Vergelijk maximaal 4 producten Annuleren

Waarom volledig draadloze oordopjes?

Het einde van een tijdperk waarin elektronische apparaten met elkaar werden verbonden door middel van snoertjes is nabij. Sommige smartphones hebben zelfs al geen ingang meer voor een jack plug. Volledig draadloze oordopjes worden zo genoemd, omdat er geen enkele kabel bij te pas komt, ook niet in de nek. Ze zijn het ultieme antwoord op de bekabelde koptelefoon. True wireless biedt bovendien tal van voordelen. 

Lees meer »
"

Gemak 

Zonder kabeltje heb je veel meer bewegingsvrijheid. Het maakt niet uit waar je telefoon zich bevindt. De wireless oordopjes maken via bluetooth overal contact en dankzij innoverende technieken wordt het bereik steeds groter. Zo kan je smartphone zonder probleem in de woon- of slaapkamer liggen terwijl jij naar muziek luistert in de tuin of de keuken. Volledig draadloos is ook erg handig wanneer je in de sportschool bent of in de auto handsfree wilt bellen.

Makkelijk te bereiken

Heb jij ook wel eens een kabeltje uit de knoop moeten halen? Daar heb je daar bij oortjes die volledig draadloos zijn geen last van. Je hebt ze altijd binnen handbereik. Wanneer je de dopjes niet gebruikt, stop je ze bij elkaar in de charging case, zodat ze weer volledig opgeladen zijn bij het volgende gebruik.

Snelle pairing

Zodra je de volledig draadloze oortjes uit de charging case haalt, maken ze direct contact met je audio device. Je hoeft maar één keer een koppeling te maken en daarna gebeurt dat altijd automatisch. Om de eerste keer contact te maken, volg je een aantal simpele stappen en binnen een mum van tijd ben je ready to go.

Hoe werken volledig draadloze oordopjes?

Dat muziek draadloos van je telefoon in je oren terecht komt, is mogelijk dankzij de wireless bluetooth technologie. Op een zelfde soort manier zoals een tv-schotel een satelliet signaal opvangt, wordt een signaal van jouw telefoon opgevangen door je oortjes. Deze zijn onderverdeeld in een primair (linker) en secundair (rechter) oortje. Het linker oortje ontvangt het signaal van je telefoon en stuurt dit vervolgens door naar het rechter oor. In de praktijk betekent dit dus dat het secundaire alleen werkt in combinatie met het primaire oortje.

Hoe lang gaan ze mee?

In de volledig draadloze oordopjes zit een batterij die het mogelijk maakt om urenlang naar muziek te luisteren. Daarnaast zit er ook een batterij in de charging case. Dat levert tot wel 24 uur extra luisterplezier op. Wanneer je jouw true wireless oordopjes in de charging case doet, laden ze direct op. De case is echter meer dan alleen een oplader. Het is ook een handige en veilige plek om je oordoppen in op te bergen. Zo zijn ze goed beschermd tegen eventuele beschadiging. Ook ben je er zeker van dat je de volledig draadloze dopjes niet zult kwijtraken.

Kan ik zomaar een oortje verliezen?

Nee, dankzij de afsluitende dopjes zitten ze stevig in je oor. Als je ze niet draagt, berg je ze eenvoudig op in de charging case. Zo heb je de twee dopjes altijd bij elkaar en is het zo goed als uitgesloten dat je er een van de twee zult verliezen.

Volledig draadloze sport oordopjes

Volledig draadloze bluetooth oortjes zijn natuurlijk ideaal om te sporten. Het laatste wat je tenslotte wilt tijdens je workout is dat je gehinderd wordt door een kabeltje. JBL heeft in samenwerking met Under Armour speciale oordoppen voor sporters gemaakt. Kenmerkend voor deze sport oordopjes is dat ze waterbestendig zijn. Zo kun je in de sportschool net zoveel zweten als je wilt en weersta je zonder problemen een regenbuitje. Bovendien kun je met behulp van TalkThru Technology, gewoon met anderen praten tijdens het sporten. Dankzij Bionic Hearing blijf je daarnaast in contact met het omgevingsgeluid. Ook de Endurance Peak en Reflect Flow koptelefoon zijn volledig draadloos en bieden sporters optimaal gebruiksgemak.

Andere functionaliteiten

De oortjes beschikken over touch besturing en microfoons om handsfree te bellen. Sommige true wireless oordoppen hebben toegang tot een spraakassistent en kunnen in sommige gevallen bij telefoongesprekken schakelen tussen mono- en stereo-geluid.

Volledig draadloze oordopjes kopen

Kiezen voor volledig draadloos betekent gaan voor gemak, geen gedoe meer met kabels en optimale, handsfree, mobiliteit. De superieure sound van JBL garandeert bovendien urenlang eerste klas luisterplezier.

"