JBL

null null

Details
Variations
€ 169,00169.0 per stuk
Product Actions
Add to cart options

Search Result For ""

Stel dat ik de speaker op het lichtnet aansluit; staat de speaker dan standaard in stand-by modus en is deze dan altijd klaar voor google commando's? Kan de speaker op afstand worden aangezet voor bluetooth streaming (remote on/off)?

Gevraagd door: Auke
Hi Auke, Ja, als de Link 10/20 is aangesloten aan een USB poort/lader, dan blijft deze "aan". Je kan dan altijd door "Ok Google" of "Hey Google" te zeggen de Link 10/20 commando's geven of vragen stellen. Via de Google Home App kan je vanaf afstand de Bluetooth Pairing ook activeren, zodat je dan vanaf een dat, of een ander mobiel apparaat kan koppelen met de Link 10/20 en direct muziek spelen.
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2018-11-22

kan je ook 2 link 10 met elkaar koppelen als een stereo paar??

Gevraagd door: steyn
Hi Steyn, Ja, met de laatste Google Home update op de Link 10 kunnen deze nu via de Google Home App als Stereo-paar worden ingesteld.
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2018-11-21

Hoi, werkt jbl connect ook op de link 10. Ik heb meerdere jbl speakers gekoppeld door het huis en zou deze er graag aan koppelen . De speakers hebben jbl connect en geen Google cast.

Gevraagd door: Stefan888
Hi, Nee, de JBL Link ondersteunt geen JBL Connect / Connect+
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2018-11-23

Hi Kay, tot nu toe kan ik alleen muziek streamen met de JBL Link 10 zodra het apparaat gekoppeld is met WiFi. Betekent dit dan dat ik geen muziek kan streamen wanneer ik op een plek ben waar geen WiFi is? Of kan ik ook streamen met alleen Bluetooth?

Gevraagd door: Pim123
Bedankt voor uw vraag. Het is mogelijk de Link 10 enkel over Bluetooth te gebruiken. Dit is echter alleen mogelijk als u de Link 10 heeft geïnstalleerd met de Google Assistent. Hierna kunt u de Link 10 vervolgens gebruiken zonder WiFi verbinding. Indien u nog verdere  ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail  of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Simon v
Datum plaatsing: 2018-12-05

Ik heb de link 10 aangeschaft maar kan 'm niet verbinden met mijn laptop via bluetooth. Is er een stuurprogramma beschikbaar die ik kan installeren?

Gevraagd door: Basg
Hi Bas, Je zal allereerst de JBL Link 10 moeten verbinden met WiFi ( via de Google Home App ). Als dit is gebeurd, dan kan je via Bluetooth verbinden, mits het bron-apparaat ( in dit geval jouw laptop ) over Bluetooth hardware beschikt welke de Bluetooth profielen "A2DP" en "AVRCP" ondersteunt. Je zal dan ook de correcte drivers van de fabrikant van de laptop moeten hebben, de standaard Windows/Microsoft drivers zijn vaak de oorzaak dat een bluetooth verbinding niet werkt vanaf een laptop.
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2018-11-26

Beste... kan mijn JBL link 10 continu via USB kabel en de oranje JBL blok/stekker aangesloten worden op netspanning. Zodat hij dus altijd volledig aan staat en opgeladen is en blijft. Mvg Paul

Gevraagd door: PaulvB
Hi Paul, Zoals met alle apparaten met een oplaadbare batterij, is het verstandig deze eens in de zoveel tijd op batterij te laten spelen. Wij geven aan voor onze producten om dit eens per maand te doen, om de batterij gezond te houden.
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2018-11-05

kan ik bijvoorbeeld zeggen oke google start mijn afspeelijst op spotifi doet hij dat dan?

Gevraagd door: wout234
Hi Wout, Ja, dat werkt in ieder geval als je een Spotify Premium account hebt. Je kan zelfs de naam van de afspeellijst aangeven. Voor alle commando's, wil ik je graag doorverwijzen naar de Google Assistant website
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2018-11-06

Kan ik met de link 10 ook bellen

Gevraagd door: Redneckrene
Hi, Nee, het is (vooralsnog) niet mogelijk met de Link 10 ( of een ander Link model ) te bellen. Wellicht dat dit in de toekomst nog toegevoegd kan worden met een update. Ik heb dit doorgegeven aan ons ontwikkel team om uit te zoeken. Mocht dit toegevoegd kunnen worden, dan zal dat automatisch gebeuren in een update, en hoef je daarvoor zelf niets te doen. Je zal dit dan in de update notities ( patchnotes ) terug kunnen lezen.
Beantwoord door: Kay Harman
Datum plaatsing: 2018-12-03
  • y_2018, m_12, d_17, h_16CST
  • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_2.0.9
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasquestionsanswers, tq_9
  • loc_nl_BE, sid_jbllink10, prod, sort_[SortEntry(order=NUM_ANSWERS, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
Delen