In-Ceiling Loudspeakers

In-Ceiling Loudspeakers

Inbouwluidsprekers die zijn ontworpen voor installatie in een traditionele plafondconstructie voor woningen - geschikt voor gebruik in stereo Hi-Fi, gedistribueerde audio en meerkanaals thuisbioscoop- en muzieksystemen.

In-ceiling

Filteren
Actieve filters:
9 results

Kleur

  • Zwart
  • Wit

Prijs

9 results
Studio 2 8IC

De JBL Studio 2 8IC vult uw kamer met kenmerkend JBL-geluid zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Een 1-inch CMMD® Lite-tweeter is gecombineerd met een High-Definition Imaging-Waveguide voor een brede dekking, lage vervorming, en nauwkeurige geluidsweergave. Een 8-inch PolyPlase conuswoofer biedt een krachtige basrespons. De installatie is snel en eenvoudig met het XL-2-montagemechanisme en de gril zonder rand laat de luidspreker in elke omgeving passen.
Studio 2 6IC

De JBL Studio 2 6IC vult uw kamer met het kenmerkende JBL-geluid zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Een 1-inch CMMD® Lite-tweeter is gecombineerd met een High-Deifnition Imaging-golfgeleider voor een brede dekking, lage vervorming, en nauwkeurige geluidsweergave. Een 6,5-inch PolyPlas-conuswoofer biedt een krachtige basrespons. De installatie is snel en eenvoudig met het XL-2-montagemechanisme en de gril zonder rand laat de luidspreker in elke omgeving passen.
Studio 2 6ICDT

De JBL Studio 2 6ICDT vult uw kamer met het kenmerkende JBL-geluid zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Dubbele CMMD® Lite tweeters van 0,75-inch leveren stereogeluid vanuit één enkele plaats met een brede dekking, weinig vervorming en een nauwkeurige geluidsweergave. Een 6,5-inch PolyPlas-conuswoofer biedt een krachtige basrespons. De installatie is snel en eenvoudig met het XL-2-montagemechanisme en de gril zonder rand laat de luidspreker in elke omgeving passen.
Arena 8IC

De JBL Arena 8IC is voorzien van een 1-inch zijden dome tweeter met een waveguide om een soepele en gelijkmatige dekking over de luisterpositie te garanderen. Een 8-inch polycellulose woofer biedt de energie om u onder te dompelen in kamervullend geluid. De installatie is eenvoudig en snel met het XL-2 montagemechanisme en het magnetisch bevestigde gril zonder rand laat de luidspreker discreet in elk decor passen.
Arena 6IC

De JBL Arena 6IC is voorzien van een 1-inch zijden dome tweeter met een waveguide om een soepele en gelijkmatige dekking over de luisterpositie te garanderen. Een 6,5-inch polycellulose woofer biedt de lage energie om u onder te dompelen in kamervullend geluid. De installatie is eenvoudig en snel met het XL-2 montagemechanisme en het magnetisch bevestigde gril zonder rand laat de luidspreker discreet in elk decor passen.
Arena 6ICDT

De JBL Arena 6ICDT beschikt over dubbele 0,75-inch zijden dome tweeters met waveguides om stereogeluid te leveren vanaf één locatie. Een 6,5-inch polycellulose woofer biedt de lage energie om u onder te dompelen in kamervullend geluid. De installatie is eenvoudig en snel met het XL-2 montagemechanisme en het magnetisch bevestigde gril zonder rand laat de luidspreker discreet in elk decor passen.
B-8IC

De JBL B-8IC is een 2-weg plafondinbouwluidspreker met een 0,5-inch polymeertweeter en een 8-inch Poly conuswoofer. Een magnetisch bevestigde gril zonder rand zorgt ervoor dat de luidspreker in elk decor past met een strak, modern ontwerp. De modellen uit de B-serie zijn eenvoudig te installeren en bieden het geweldig geluid van JBL in uw hele huis.
B-6IC

De JBL B-6IC is een 2-weg plafondinbouwluidspreker met een 0,5-inch polymeer tweeter en een 6,5-inch Poly conus woofer. Een magnetisch bevestigde gril zonder rand zorgt ervoor dat de luidspreker in elk decor past met een strak, modern ontwerp. De modellen uit de B-serie zijn eenvoudig te installeren en bieden het geweldig geluid van JBL in uw hele huis.
B-6ICDT

De JBL B-6ICDT is een 2-weg plafondinbouwluidspreker met dubbele 0,5-inch polymeer tweeters en een 6,5-inch Poly conus woofer. Het dubbele tweeterontwerp levert stereogeluid vanaf één locatie. Een magnetisch bevestigde gril zonder rand zorgt ervoor dat de luidspreker in elk decor past met een strak, modern ontwerp. De modellen uit de B-serie zijn eenvoudig te installeren en bieden het geweldig geluid van JBL in uw hele huis.