In-Wall Loudspeakers

In-Wall Loudspeakers

Inbouwluidsprekers die zijn ontworpen voor installatie in een traditionele muurconstructie voor woningen - geschikt voor gebruik in stereo Hi-Fi, gedistribueerde audio en meerkanaals thuisbioscoop- en muzieksystemen.

In-wall

Filteren
Actieve filters:
7 results

Kleur

  • Zwart
  • Wit

Prijs

7 results
Arena 8IW

De JBL Arena 8IW is voorzien van een 1-inch zijden dome tweeter met een waveguide om een soepele en gelijkmatige dekking over de luisterpositie te garanderen. Een 8-inch polycellulose woofer biedt de lage energie om u onder te dompelen in kamervullend geluid. De installatie is eenvoudig en snel met het XL-2 montagemechanisme en het magnetisch bevestigde gril zonder rand laat de luidspreker discreet in elk decor passen.
Arena 6IW

De JBL Arena 6IW is voorzien van een 1-inch zijden dome tweeter met een waveguide om een soepele en gelijkmatige dekking over de luisterpositie te garanderen. Een 6,5-inch polycellulose woofer biedt de lage energie om u onder te dompelen in kamervullend geluid. De installatie is eenvoudig en snel met het XL-2 montagemechanisme en het magnetisch bevestigde gril zonder rand laat de luidspreker discreet in elk decor passen.
B-8IW

De JBL B-8IW is een 2-weg wand inbouwluidspreker met een 0,5-inch polymeer tweeter en een 8-inch Poly conus woofer. Een magnetisch bevestigde gril zonder rand zorgt ervoor dat de luidspreker in elk decor past met een strak, modern ontwerp. De modellen uit de B-serie zijn eenvoudig te installeren en bieden dynamische klankkwaliteit van JBL in uw hele huis.
B-6IW

De JBL B-6IW is een 2-weg wandinbouwluidspreker met een 0,5-inch polymeer tweeter en een 6,5-inch Poly conus woofer. Een magnetisch bevestigde gril zonder rand zorgt ervoor dat de luidspreker in elk decor past met een strak, modern ontwerp. De modellen uit de B-serie zijn eenvoudig te installeren en bieden het geweldige geluid van JBL in uw hele huis.
Studio 2 8IW

De JBL Studio 2 8IW vult uw kamer met het kenmerkende JBL-geluid zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Een 1-inch CMMD® Lite tweeter is gekoppeld aan een High-Deifnition Imaging waveguide voor een brede dekking, lage vervorming, en nauwkeurige geluidsweergave. Een 8-inch PolyPlas-conuswoofer biedt een krachtige basrespons. De installatie is snel en eenvoudig met het XL-2-montagemechanisme en de gril zonder rand laat de luidspreker in elke omgeving passen.
Studio 2 6IW

De JBL Studio 2 6IW vult uw kamer met het kenmerkende JBL-geluid zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Een 1-inch CMMD® Lite tweeter is gekoppeld aan een High-Deifnition Imaging waveguide voor een brede dekking, lage vervorming, en nauwkeurige geluidsweergave. Een 6,5-inch PolyPlas-conuswoofer biedt een krachtige basrespons. De installatie is snel en eenvoudig met het XL-2-montagemechanisme en de gril zonder rand laat de luidspreker in elke omgeving passen.
Studio 2 55IW

De JBL Studio 2 55IW vult uw kamer met het kenmerkende JBL-geluid zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Een 1-inch CMMD® Lite-tweeter is gecombineerd met een High-Deifnition Imaging-golfgeleider voor een brede dekking, lage vervorming, en nauwkeurige geluidsweergave. Dubbele 5,25-inch PolyPlas conuswoofers zorgen voor een krachtige basweergave. De installatie is snel en eenvoudig met het XL-2-montagemechanisme en de gril zonder rand laat de luidspreker in elke omgeving passen.