Invisible Loudspeakers

Invisible Loudspeakers

Flush-mount loudspeakers designed to be installed without any visible components in traditional residential wall or ceiling construction - suitable for use in stereo Hi-Fi, distributed audio, and multichannel home theater and music systems.

Invisible

Filteren
Actieve filters:
4 results

Kleur

  • Grijs

Prijs

4 results
Conceal C86

Het vlaggenschip van de serie, de JBL Conceal C86 Invisible Loudspeaker is een 3-weg, dubbel paneelontwerp, met een apart LF-paneel en een 5-driver 2-weg MF/HF-paneel. Gemaakt rond een gepatenteerde compressiegegoten baffle en verfbare Fidelity Glass™ buitenkant, zijn de afgewerkte luidsprekerpanelen gemakkelijk te installeren en verdwijnen zij volledig in de omringende muren, waardoor een optimale plaatsing vrijwel overal in een kamer mogelijk is. De JBL C86 is de ultieme oplossing voor hoogwaardige architecturale audio.
Conceal C83

De JBL Conceal C83 onzichtbare luidspreker is een krachtig stucluidspreker met 3 dirvers , gebouwd rond een gepatenteerd compressiegegoten klankbord en overschilderbare Fidelity Glass™ omhulling. Het afgewerkte luidsprekerpaneel is gemakkelijk te installeren en verdwijnt volledig in de omringende muren of het plafond, waardoor een optimale plaatsing vrijwel overal in een woning mogelijk is. De JBL Conceal Series is de ultieme oplossing voor hoogwaardige film- en muziekweergave zonder zichtbare luidsprekers
Conceal C62

De JBL Conceal C62 onzichtbare luidspreker is een krachtig stucluidspreker met drivers , gebouwd rond een gepatenteerd compressiegegoten klankbord en overschilderbare Fidelity Glass™ omhulling. Het afgewerkte luidsprekerpaneel kan gemakkelijk geïnstalleerd worden en verdwijnt volledig in de omringende muren en het plafond, waardoor een optimale plaatsing vrijwel overal in een woning mogelijk is. De JBL Conceal Series is de ultieme oplossing voor hoogwaardige film- en muziekweergave zonder zichtbare luidsprekers
Conceal C82W

Het JBL Conceal C82W onzichtbaar subwoofersysteem is een hoogwaardig ontwerp met 2 panelen, gebouwd rond een gepatenteerde compressiegegoten baffle en een beschilderbare Fidelity Glass™ buitenkant. Elk paneel bevat een paar akoestisch gekoppelde 8-inch drivers. De afgewerkte luidsprekerpanelen zijn gemakkelijk te installeren en verdwijnen volledig in de omringende muren en het plafond, waardoor een optimale plaatsing vrijwel overal in een huis mogelijk is. De JBL Conceal Series is de ultieme oplossing voor high-performance architectonische audio.