Neem je muziek mee de piste op

Waterdichte luidsprekers & hoofdtelefoons

GO 2

De JBL GO 2 compacte Bluetooth luidspreker rockt met kwalitatief JBL-geluid, een oplaadbare batterij met afspeelduur van 5 uur, waterbestendig ontwerp en een ruisonderdrukkende speakerphone. De GO 2, verkijgbaar in 12 levendige kleuren, is de perfecte luidspreker om je muziek overal mee naar toe te nemen.

Clip 3

​De JBL Clip 3 is een ultradraagbare en waterbestendige Bluetooth®-luidspreker met krachtig geluid en 10 uur afspeeltijd, geschikt voor elk avontuur. Met de geïntegreerde karabijnhaak hang je hem eenvoudig aan je tas of riemlus en neem je je muziek overal mee naartoe.

Flip 4

De JBL Flip 4 is een draagbare Bluetooth luidspreker die tot 12 uur lang een verrassend krachtig stereogeluid levert. De Flip 4 heeft een duurzame, waterbestendige afwerking waardoor je onder alle weersomstandigheden een feestje kunt geven. Het apparaat beschikt ook over een speakerphone met ruis- en echo-onderdrukking en JBL Connect+ technologie waarmee draadloos meer dan 100 met JBL Connect+ uitgeruste luidsprekers aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Charge 4

Maak kennis met de JBL Charge 4 draagbare Bluetooth-luidspreker met zijn volle, krachtige geluid en een ingebouwde Power Bank voor het opladen van je apparaten. Hij beschikt over een in eigen beheer ontwikkelde driver, twee JBL-basradiatoren en een oplaadbare Li-ionbatterij met hoge capaciteit die een afspeeltijd van 20 uur biedt. De luidspreker bevat een handige USB-oplaadpoort voor het opladen van je apparaten. De Charge 4 heeft een robuust ontwerp, een waterdichte behuizing (IPX7) en is verkrijgbaar in een reeks coole kleuren.

Pulse 3

De JBL Pulse 3 is een waterdichte, draagbare Bluetooth luidspreker met 360° surround sound en 360° aanpasbare lichtshow. Geniet van maximaal 12 uur muziek dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij. Door middel van de JBL Connect+ technologie kun je draadloos verbinding maken met meer dan 100 JBL Connect+ compatibele luidsprekers om je feestjes extra kracht bij te zetten. Daarnaast is de Pulse 3 voorzien van een ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone voor glasheldere gesprekken.

Xtreme 2

De JBL Xtreme 2 is de ultieme, waterdichte draagbare Bluetooth-luidspreker met dynamisch en krachtig stereogeluid. De oplaadbare 10.000 mAh Li-ionbatterij is goed voor tot wel 15 uur afspeeltijd en is voorzien van een handige USB-poort om andere apparaten op te laden. Via JBL Connect+ kun je hem draadloos verbinden met meer dan 100 luidsprekers die ook zijn uitgerust met JBL Connect+.

Boombox

​​De JBL Boombox, gemaakt om de krachtigste, draagbare Bluetooth luidspreker te zijn, levert monsterlijk geluid met de hardste bas. Geniet 24 uur non-stop van muziek.

Bekijk al
onze hoofdtelefoons

Superieur geluid, waar je ook gaat.

SHOP NU