Nieuwe waterbestendige speakers Meer informatie

Boombox

​​De JBL Boombox, gemaakt om de krachtigste, draagbare Bluetooth luidspreker te zijn, levert monsterlijk geluid met de hardste bas. Geniet 24 uur non-stop van muziek.

Pulse 3

De JBL Pulse 3 is een waterdichte, draagbare Bluetooth luidspreker met 360° surround sound en 360° aanpasbare lichtshow. Geniet van maximaal 12 uur muziek dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij. Door middel van de JBL Connect+ technologie kun je draadloos verbinding maken met meer dan 100 JBL Connect+ compatibele luidsprekers om je feestjes extra kracht bij te zetten. Daarnaast is de Pulse 3 voorzien van een ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone voor glasheldere gesprekken.

Flip 4

De JBL Flip 4 is een draagbare Bluetooth luidspreker die tot 12 uur lang een verrassend krachtig stereogeluid levert. De Flip 4 heeft een duurzame, waterbestendige afwerking waardoor je onder alle weersomstandigheden een feestje kunt geven. Het apparaat beschikt ook over een speakerphone met ruis- en echo-onderdrukking en JBL Connect+ technologie waarmee draadloos meer dan 100 met JBL Connect+ uitgeruste luidsprekers aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Charge 3

De JBL Charge 3 is een draagbare Bluetooth luidspreker met een krachtig stereo geluid en een energiebank in één. Met de Charge 3 kun je overal een feestje bouwen, dankzij de waterbestendige en robuuste behuizing. Met de krachtige 6000mAh batterij geniet je van een afspeeltijd van 20 uur en kun je smartphones en tablets via USB opladen. Een ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone garandeert kristalheldere oproepen met één druk op de knop. Verbind draadloos meerdere luidsprekers die JBL Connect ondersteunen met elkaar om je luisterervaring te versterken.

Clip 2

De waterbestendige, ultra-robuuste en ultra-draagbare JBL Clip 2 Bluetooth-luidspreker is altijd klaar voor gebruik. Met de geïntegreerde karabijnhaak bevestig je de Clip 2 eenvoudig aan je kleding of rugzak en ga je het avontuur tegemoet! De Clip 2 biedt JBL-geluid met een afspeeltijd van 8 uur en een ruis- en echovrije speakerphone voor heldere telefoongesprekken. Je kunt twee Clip 2-luidsprekers draadloos met elkaar verbinden om te genieten van nog meer volume.

BEKIJK DE LAATSTE JBL snowproof SPEAKERS VIDEO'S

Je zou ook onze andere snowproof speakers leuk kunnen vinden