JBL

JBL Authentics L16

Drie-weg luidsprekersysteem met draadloze connectiviteit

Functies

300 Watt (RMS) typisch JBL-vermogen in een geavanceerd en akoestisch design wat een spectaculair, full-range stereo geluid produceert in een mid-size luidspreker

300 Watt (RMS) typisch JBL-vermogen in een geavanceerd en akoestisch design wat een spectaculair, full-range stereo geluid produceert in een mid-size luidspreker

High-performance JBL drivers gekoppeld met digitale versterking, processing en een uitgekiend akoestisch ontwerp leveren een ongeëvenaard geluid in een middelgrote luidspreker. De geoptimaliseerde lage en hoge frequentiedrivers in combinatie met geavanceerde elektronica en DSP leveren full-range stereogeluid met een breed stereobeeld - en dat alles in een enkele behuizing. Waar u de JBL L16 ook gebruikt, u zult versteld staan.

Alles-in-een connectiviteit dankzij draadloos streamen, analoge en digitale aansluitingen, inclusief een phono ingang

Alles-in-een connectiviteit dankzij draadloos streamen, analoge en digitale aansluitingen, inclusief een phono ingang

De JBL Authentics L16 biedt eenvoudig in te stellen, draadloze audioweergave vanaf de nieuwste en beste mobiele apparaten. Het biedt AirPlay voor iTunes en iOS-apparaten, DLNA voor Android-apparaten en Windows-pc's en Bluetooth® connectiviteit – inclusief instant Bluetooth® koppeling met Near Field Communication (NFC) technologie. De luidspreker past het streaming audio formaat automatisch aan en vereenvoudigt gebruik met al uw apparaten. Bovendien kan de L16 worden aangesloten op analoge en optische bronnen en zelfs op een platenspeler dankzij de ingebouwde phono-input. Hierdoor is de L16 een alles-in-een duizendpoot voor gebruik in combinatie met al uw apparaten. Harman Clari-Fi™ -technologie vervangt details die verloren zijn gegaan in de huidige gecomprimeerde muziekbestanden, en voegt detail en energie toe aan alle lage kwaliteit muziekstreams en formaten.

Dankzij 2 x USB-poorten kunt u vrijwel alle mobiele apparaten opladen

Dankzij 2 x USB-poorten kunt u vrijwel alle mobiele apparaten opladen

De JBL Authentics L16 heeft twee USB-poorten - de ene voor het opladen van telefoons, de andere voor het opladen van tablets. Kortom; geen problemen met aansluitingen. Verbindt uw apparaat met een van de ingebouwde USB-poorten en de L16 doet de rest.

JBL Authentics L16 - Brown - Hero

Details en Downloads

Artikel# AUTHENTIC L16

Productbeschrijving

Classic sound. Wireless freedom.

Sonische legende ontmoet moderne connectiviteit. JBL Authentics L16, het alles-in-een luidsprekersysteem met draadloze audio streaming, is ontworpen met een rijke geluidshistorie. De JBL Authentics L16, geïnspireerd door de legendarische JBL Century L100 luidspreker, combineert een klassiek akoestisch luidsprekerontwerp met geavanceerde draadloze technologie. De met walnoot-gefineerd houten behuizing, biedt uitzonderlijke geluidskwaliteit en draadloze verbindingsmogelijkheden met een breed scala aan apparaten via AirPlay, DLNA en Bluetooth®. Met de extra optische en phono voorversterker-aansluitingen van de L16 krijgt u een alles-in-een meesterwerk. Het apparaat is zowel handig als krachtig: Met Near Field Communication (NFC)-technologie kunt u een Bluetooth® -apparaat eenvoudig koppelen door het apparaat tegen de luidspreker te tikken. En met de gratis JBL MusicFlow app kunt u de luidspreker eenvoudig instellen en bedienen via uw iOS of Android mobiele apparaat. Dankzij de ingebouwde USB-poorten van de L16 kunt u vrijwel alle mobiele apparaten opladen. Door 300 Watt RMS vermogen, op maat gemaakte JBL laag- en hoogfrequentie drivers, geavanceerde DSP-technologie en een frequentierespons van 35Hz – 35kHz produceert de JBL Authentics L16 een breed full-range stereogeluidsbeeld in een enkele, middelgrote stereoluidspreker. Harman Clari-Fi™ -technologie vervangt de audio-details die verloren in gaan hedendaagse gecomprimeerde muziekbestanden door het toevoegen van detail en vermogen aan lage kwaliteit muziekstreams. Met zijn onverslaanbare akoestiek en compatibiliteit is de JBL Authentics L16 een instant klassieker voor de toekomst.

Device Compatibility

Apple AirPlay Ja
Bluetooth Ja

Algemene specificaties

Amplifier Power 6 x 50W RMS

Audio specificaties

Frequency Response 35Hz – 35kHz
Signal-to-Noise Ratio 92dB
High Frequency Transducer 25mm tweeter
Mid-Range Transducer 2 inch mid range
Low Frequency Transducer 5.25 inch woofer
Maximum SPL 108dB @ 1m

Afmetingen / Gewicht

Speaker Depth (mm) 369
Speaker Weight (kg) 13.3
Speaker Height (in) 11-3/5
Speaker Depth (in) 14-1/2
Speaker Weight (lb) 36
Speaker Width (in) 32-1/5
Speaker Height (mm) 294
Speaker Width (mm) 710

Standaard meegeleverd

  • 1 netsnoer
  • Snelstartgids
  • 1JBL Authentics L16 luidsprekersysteem

Reviews en Q&A

Reviews

Product Q&A

Support

Resultaten voor ""