JBL

JBL Authentics L8

Twee-weg luidsprekersysteem met draadloze connectiviteit

Functies

120 Watt (RMS) typisch JBL-vermogen in een geavanceerd en akoestisch design wat een spectaculair, full-range stereo geluid produceert in een mid-size luidspreker

120 Watt (RMS) typisch JBL-vermogen in een geavanceerd en akoestisch design wat een spectaculair, full-range stereo geluid produceert in een mid-size luidspreker

High-performance JBL drivers en uitgekiend akoestisch ontwerp zorgen voor een verbazingwekkend geluid uit een compacte luidspreker. De geoptimaliseerde lage en hoge frequentiedrivers, gecombineerd met geavanceerde elektronica en DSP, leveren full-range stereogeluid met een breed stereobeeld - en dat alles uit een enkele behuizing.

AirPlay, DLNA en Bluetooth® connectiviteit met NFC maakt de JBL Authentics L8 compatibel met elk draadloos apparaat

AirPlay, DLNA en Bluetooth® connectiviteit met NFC maakt de JBL Authentics L8 compatibel met elk draadloos apparaat

De JBL Authentics L8 biedt eenvoudig in te stellen, draadloze audioweergave vanaf de nieuwste en beste mobiele apparaten. Het biedt AirPlay voor iTunes en iOS-apparaten, DLNA voor Android-apparaten en Windows-pc's en Bluetooth® connectiviteit – inclusief instant Bluetooth® koppeling met Near Field Communication (NFC) technologie. De luidspreker past het streaming audio formaat automatisch aan en vereenvoudigt gebruik met al uw apparaten.

JBL Authentics L8 - Black Lacquer - Hero

Details en Downloads

Artikel# AUTHENTIC L8

Productbeschrijving

Uncompromising sound. Versatile connectivity.

Stijlvol ontwerp. Fantastisch geluid. Draadloos gemak. Simpel feit: de JBL Authentics L8 zal het geluid in uw kamer voor altijd veranderen. De JBL Authentics L8, geïnspireerd door de legendarische JBL Century L100 luidspreker, combineert een klassiek akoestisch luidsprekerontwerp met geavanceerde draadloze audio-streaming. De L8, met hoogglans-zwarte houten behuizing, biedt ongeëvenaarde audiokwaliteit via draadloze verbinding met een breed scala aan apparaten via AirPlay, DLNA en Bluetooth®.Met Near Field Communication (NFC)-technologie kunt u een Bluetooth -apparaat eenvoudig koppelen door het apparaat tegen de luidspreker te tikken. En met de gratis JBL MusicFlow app kun u de luidspreker eenvoudig instellen en bedienen via uw iOS of Android mobiele apparaat. Dankzij de ingebouwde USB-poorten van de L8 kunt u vrijwel alle mobiele apparaten opladen. De JBL Authentics L8, voorzien van 120 Watt RMS vermogen, op maat gemaakt JBL laag- en hoogfrequentie drivers, geavanceerde DSP-technologie en een frequentierespons van 45 Hz - 35 kHz, produceert een breed full-range stereogeluidsbeeld in een enkele, middelgrote stereoluidspreker. Harman Clari-Fi™-technologie vervangt de audio-details die verloren in gaan hedendaagse gecomprimeerde muziekbestanden door het toevoegen van detail en vermogen aan lage kwaliteit muziekstreams. De JBL Authentics L8 is de perfecte compagnon voor iedere audiobron en is het ideale geluidssysteem voor elke woonruimte.

Algemene specificaties

Amplifier Power 4 x 30W RMS

Audio specificaties

Frequency Response 55Hz – 35kHz
Signal-to-Noise Ratio 92dB
High Frequency Transducer 25mm tweeter
Low-Frequency Transducer 4 inch woofer
Maximum SPL 104dB @ 1m

Afmetingen / Gewicht

Speaker Width (mm) 664
Speaker Depth (in) 13
Speaker Width (in) 26-1/5
Speaker Height (in) 9-2/3
Speaker Weight (kg) 7.4
Speaker Weight (lb) 16.31
Speaker Height (mm) 246
Speaker Depth (mm) 329

Standaard meegeleverd

  • 1afneembare luidsprekergrille
  • Snelstartgids
  • 1JBL Authentics L8 luidsprekersysteem
  • 1netsnoer

Reviews en Q&A

Reviews

Product Q&A

Support

Resultaten voor ""