JBL

Studio SUB 260P

JBL® Studio 2 Series 12” Actieve Subwoofer

Functies

12” PolyPlas low-frequency transducer voor strakke, krachtige bas response

12” PolyPlas low-frequency transducer voor strakke, krachtige bas response

Perfecte JBL-geluid die uw trommelvliezen verleiden - bas zo strak dat elke noot precies lang genoeg wordt aangehouden, en dat alles met de juiste harmonische boventonen. Om hier een voorstelling van te maken - luister naar de Studio SUB 260P’s 12" PolyPlas transducer. Hoort u het verschil tussen uw verbeelding en werkelijkheid? Dat hadden we al gedacht.

300 watt klasse-D high-efficiency versterker met onopvallende aansluitingen en regelaars op het achterpaneel voor eenvoudige set-up en systeemintegratie

300 watt klasse-D high-efficiency versterker met onopvallende aansluitingen en regelaars op het achterpaneel voor eenvoudige set-up en systeemintegratie

De SUB 260P's 300 watt versterker is niet alleen een krachtpatser op het gebied van home entertainment, maar het is ook een van de slimste. De Klasse-D energie-rating stelt de versterker in staat zich natuurlijk te koelen - een bescherming tegen doorbranden - en bespaart u een hogere elektriciteitsrekening. De ingangen en regelaars bevinden zich op het achterpaneel, wat zorgt voor eenvoudige set-up en integratie met andere luidsprekers in de Studio 2 Series.

Geraffineerd 21e eeuw visuele ontwerp met eigenschappen die iedereen zullen verleiden

Geraffineerd 21e eeuw visuele ontwerp met eigenschappen die iedereen zullen verleiden

JBL heeft oog voor zowel het uiterlijke als het innerlijke. En met de Studio SUB 260P hebben we geen uitzondering gemaakt. Met zijn 21e eeuwse elegantie – waaronder een solide kastconstructie zonder zichtbare montagepunten, zacht afgeronde hoeken, een glanzend zwart bovenpaneel, en een aangepaste soft-touch kleurstelling - hebben we iets gemaakt dat zowel het oog als het oor verleidt.

Studio SUB 260P - Brown - 12” Powered Subwoofer - Hero

Details en Downloads

Artikel# STUDIO 260P

Productbeschrijving

Era-defining sound. Magnetic legacy

Een nieuwe bas-standaard is gezet in audioprestaties. Na 67 jaar voorbereiding kunnen gerust stellen: we hebben weer een luidspreker serie gemaakt die krachtig, nauwkeurig en hedonistisch verfijnd is. Dit is onze nieuwe 10-delige JBL® Studio 2 Serie. En we hadden het nooit gekund zonder de ontwikkeling van onze nieuwe SUB 260P actieve subwoofer. Het systeem is meedogenloos getest in 's werelds beste onderzoekslaboratorium voor geluid - dat van ons zelf - maar wij hebben het ook opgenomen tegen concurrenten in echte luisteromgevingen. Het resultaat is een actieve luidspreker die ongeëvenaard is. De baanbrekende 12" PolyPlas low-frequency transducer met een 300 watt Klasse-D high-efficiency versterker levert onmiskenbaar zuiver en krachtig geluid. Een rear-firing Slipstream baspoort gaat verder dan alles wat u ooit hebt ervaren als het gaat om onvervalste rijkdom van geluid. En uw oren zullen worden overrompeld door de kracht en de rauwheid van strakke, accurate bas compleet met onberispelijke harmonische boventonen en natuurlijke nootval. En met kenmerkende luxe afwerking zoals glanzend zwart hout, solide kastconstructie met zacht afgeronde randen en geen zichtbare montagepunten, en keuze uit zwart of Espresso houtnerf afwerking, hebben we voor het oog gedaan wat onze bas voor uw oren doet. We combineerden de kracht en precisie van high-tech audio met de elegante moderniteit van "it-factor"-ontwerp. Als u perfectie in audio waardeert: wij zijn er zeker van dat u dit vanaf het eerste moment herkent.

Algemene specificaties

Enclosure Type • Braced enclosure with Slipstream rear-firing bass port

Audio specificaties

Frequency Response 29 Hz – 150 Hz
Amplifier Power (Peak) 600W
Crossover Frequencies 50Hz – 150Hz; 24dB/octave
Amplifier Power (RMS) 300W

Speaker Specifications

Low-Frequency Transducer 12" (300mm)

Afmetingen / Gewicht

Weight (kg) 17.2
Height (mm) 445
Depth (in) 17-1/8
Width (mm) 381
Width (in) 15
Height (in) 17-1/2
Depth (mm) 435
Weight (lb) 38

Specificaties voor besturing en verbinding

Connections Line-level and LFE inputs
Controls Phase switch, level control, bass boost and signal-sensing auto power

Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Tapijtstiften x 4
  • JBL® Studio 2 Series 12" Actieve Subwoofer
  • LFE-kabel x 1

Handleidingen en Downloads

De laatste gebruikershandleidingen, beknopte handleidingen en documenten.

Reviews en Q&A

Reviews

Product Q&A

Support

Resultaten voor ""