Stage Series

Stage Series

De JBL Stage Series laat zien dat geweldige techniek uitzonderlijke audioprestaties kan leveren tegen betaalbare prijzen. De modellen uit de Stage Series zijn gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en beschikken over gepatenteerde JBL-transducer- en systeemontwerptechnologieën. Aandacht voor detail gecombineerd met een focus op beproefde technische methoden en technische metingen resulteert in een ongeëvenaarde sonische ervaring. Aluminium dome tweeters worden gecombineerd met een akoestische lens en High-Definition Imaging-golfgeleiders voor een ongelooflijk vloeiende respons bij hoge frequenties en een verbeterde richtingsgevoeligheid. Witte polycellulose geribbelde wooferconussen weerspiegelen legendarische JBL-ontwerpen en leveren nauwkeurige, diepe bastonen waardoor deze luidsprekers een spannende manier zijn om muziek en films te ervaren als nooit tevoren.

Stage Series

Filteren
Actieve filters:
9 results

Kleur

  • Zwart

Prijs

9 results
JBL Stage A190

De Stage A190, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is het vlaggenschip van de JBL Stage Series. Deze vloerluidspreker heeft een 2½-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) golfgeleidergeometrie, een aluminium dome tweeter van 1-inch (25mm) en dubbele woofers van 8-inch (200 mm) met polycelluloseconus die een diepe, kenmerkende JBL bas bieden.
JBL Stage A180

De Stage A180, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is de middelgrote vloerluidspreker van de JBL Stage Series. De compacte voetafdruk is voorzien van een 2½-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) golfgeleidergeometrie, een aluminium dome tweeter van 1-inch (25 mm), en dubbele woofers van 6,5-inch (165 mm) met polycelluloseconus voor de kenmerkende JBL lage tonen.
JBL Stage A170

De Stage A170, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is de meest compacte vloerluidspreker van de JBL Stage Series. De compacte voetafdruk is voorzien van een 2,5-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) Waveguide, een aluminium dome tweeter van 1-inch (25 mm), en dubbele woofers van 8-inch (200 mm) met polycelluloseconus voor de kenmerkende JBL lage tonen.
JBL Stage A130

De Stage A130, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is de 5,25-inch 2-weg boekenplankluidspreker van de JBL Stage Series. De smalle voetafdruk heeft een 2-wegs ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) Waveguide, een 1-inch (25mm) aluminium dome tweeter en woofers van 5.25-inch (133 mm) met een polycelluloseconus voor de kenmerkende lage tonen van JBL.
JBL Stage A120

De Stage A120 is ontworpen en ontworpen in de wereldberoemde akoestische technische faciliteit van JBL in Northridge, Californië, en is de 4,5-inch 2-wegs boekenplankluidspreker van de JBL Stage Series. De smalle voetafdruk heeft een 2-wegs ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) waveguide, een 1-inch (25mm) aluminium dome tweeter en woofers van 4,5-inch (114mm) met een polycelluloseconus voor de kenmerkende lage tonen van JBL.
JBL Stage A135C

De Stage A135C, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is de 6 x 3 inch 2-weg centerspeaker van de JBL Stage Series. De smalle voetafdruk heeft een 2-wegs ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) waveguide, een 1-inch (25mm) aluminium dome tweeter en een woofer van 6 x 3-inch (76mm) met een polycelluloseconus voor de kenmerkende lage tonen van JBL.
JBL Stage A125C

De Stage A125C, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is de 5,25-inch 2-weg middenkanaal luidspreker van de JBL Stage Series. De smalle voetafdruk heeft een 2-wegs ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) golfgeleidergeometrie, een 1-inch (25 mm) aluminium dome tweeter en woofers van 5,25-inch (133 mm) met een polycelluloseconus voor de kenmerkende lage tonen van JBL.
JBL Stage A120P

De Stage A120P, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is de 12-inch (300 mm) 500W subwoofer met eigen voeding van de JBL Stage Series.
JBL Stage A100P

De Stage A100P, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is de 10-inch (250 mm) 300W subwoofer met eigen voeding van de JBL Stage Series.