Summit Series

Summit Series

De Project Everest- en Project K2-programma's van JBL vertegenwoordigen het toppunt van luidsprekerontwerp en hebben geresulteerd in de meest geavanceerde en gewenste producten in de 75-jarige geschiedenis van het merk. Samen leiden de nieuwste Everest- en K2-modellen de Summit-serie en brengen ze uw muziek naar nieuwe hoogten. Krachtige akoestische componenten werken in harmonie met geavanceerde crossover-netwerken en exquise kasten om luidsprekers van wereldklasse te creëren die zijn gebaseerd op erfstukken. De Summit Series is verkrijgbaar in een reeks hoogwaardige, geverfde afwerkingen van echt hout en automobielkwaliteit en is het hoogste punt van het JBL-luidsprekerontwerp.

Summit Series

Filteren
Actieve filters:
3 results

Prijs

3 results
Project Everest DD67000

De Project Everest DD67000 is ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, en met gebruikmaking van de meest geavanceerde technologieën en beste componenten die beschikbaar zijn, is het een van de meest verfijnde en gewilde luidsprekersystemen die er voor welke prijs dan ook te krijgen zijn. Deze drieweg luidspreker is voorzien van dubbele 15-inch (380 mm) sandwichconuswoofers van drie lagen, een 4-inch (100 mm) zuiver beryllium compressiedriver en een 1-inch (25 mm) zuiver beryllium ultrahoogfrequent driver voor een superlatieve luisterervaring.
JBL S3900

De JBL S3900 is een 3-wegs high-performance vloerluidspreker, die gebruikmaakt van componenten van professionele kwaliteit en gebaseerd is op designelementen van de legendarische K2® S9900. Dubbele woofers van 10-inch (250 mm) met conus van pulpvezel leveren diepe lage tonen, een driver van 1,75-inch (45 mm) van zuiver titanium levert middentonen en hoge tonen met levensechte dynamiek en verbluffend realisme en een transducer van 0,75-inch (19 mm) voor ultrahoge frequenties reproduceert frequenties met extreme helderheid. Van uw lage tot hoge tonen, u mist geen enkel geluid. Hoor het als de professionals het horen.
Project K2 S9900

Project K2 S9900, een van de meest geavanceerde en geavanceerde luidsprekers ter wereld, is de nieuwste expressie in technologie die diep geworteld is in meer dan 75 jaar traditie. Net als de Paragon en Hartsfield werd de K2 S9900 gebouwd rond compressiedrivertechnologie en richtte hij zich op een verfijnder stereobeeld dan eerder technisch haalbaar werd geacht. De K2 S9900 bevat ook belangrijke ontwerpelementen van het Project Everest. Ondanks de kracht en verfijning van de 21e eeuw is Project K2 S9900 een synthese van traditie en technologie.