Nieuwe waterbestendige speakers Meer informatie

GO 2

De JBL GO 2 is een complete, waterbestendige Bluetooth luidspreker die je overal mee naar toe kunt nemen. Stream tot wel 5 uur draadloos muziek via Bluetooth met constante JBL-kwaliteit. Dankzij het spetterende, nieuwe IPX7 waterbestendige ontwerp van de GO 2 kun je als muziekliefhebber je luidspreker onbezorgd meenemen naar het zwembad of het strand. Kristalheldere gesprekken voer je via de ingebouwde ruisonderdrukkende speakerphone van de GO 2. Door het compacte formaat en de keuze uit 12 opvallende kleuren, is er altjid wel een GO 2 die perfect bij jouw stijl past.

Clip 2

De waterbestendige, ultra-robuuste en ultra-draagbare JBL Clip 2 Bluetooth-luidspreker is altijd klaar voor gebruik. Met de geïntegreerde karabijnhaak bevestig je de Clip 2 eenvoudig aan je kleding of rugzak en ga je het avontuur tegemoet! De Clip 2 biedt JBL-geluid met een afspeeltijd van 8 uur en een ruis- en echovrije speakerphone voor heldere telefoongesprekken. Je kunt twee Clip 2-luidsprekers draadloos met elkaar verbinden om te genieten van nog meer volume.

Flip 4

De JBL Flip 4 is een draagbare Bluetooth luidspreker die tot 12 uur lang een verrassend krachtig stereogeluid levert. De Flip 4 heeft een duurzame, waterbestendige afwerking waardoor je onder alle weersomstandigheden een feestje kunt geven. Het apparaat beschikt ook over een speakerphone met ruis- en echo-onderdrukking en JBL Connect+ technologie waarmee draadloos meer dan 100 met JBL Connect+ uitgeruste luidsprekers aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Charge 3

De JBL Charge 3 is een draagbare Bluetooth luidspreker met een krachtig stereo geluid en een energiebank in één. Met de Charge 3 kun je overal een feestje bouwen, dankzij de waterbestendige en robuuste behuizing. Met de krachtige 6000mAh batterij geniet je van een afspeeltijd van 20 uur en kun je smartphones en tablets via USB opladen. Een ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone garandeert kristalheldere oproepen met één druk op de knop. Verbind draadloos meerdere luidsprekers die JBL Connect ondersteunen met elkaar om je luisterervaring te versterken.

Pulse 3

De JBL Pulse 3 is een waterdichte, draagbare Bluetooth luidspreker met 360° surround sound en 360° aanpasbare lichtshow. Geniet van maximaal 12 uur muziek dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij. Door middel van de JBL Connect+ technologie kun je draadloos verbinding maken met meer dan 100 JBL Connect+ compatibele luidsprekers om je feestjes extra kracht bij te zetten. Daarnaast is de Pulse 3 voorzien van een ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone voor glasheldere gesprekken.

Boombox

De JBL Boombox, gemaakt om de krachtigste, draagbare Bluetooth luidspreker te zijn, levert monsterlijk geluid met de hardste bas. Geniet 24 uur non-stop van muziek. Stel je eens voor: je favoriete muziek afspelen van zonsopkomst tot zonsopkomst, zonder tussendoor op te hoeven laden. Gebruik de indrukwekkende 20.000 mAh batterij en twee USB-oplaadpoorten om je externe apparaten op ieder gewenst moment op te laden terwijl je muziek gewoon door blijft spelen. De JBL Boombox is robuust genoeg om de wildste en spontaanste feestjes te overleven en doordat hij ook nog eens IPX7 waterbestendig is, kan hij iedere weersomstandigheid en zelfs de meest epische pool parties met gemak doorstaan. Schakel tussen indoor en outdoor sound modes om het geluid te optimaliseren voor waar het feest is. Daarnaast, als nog indrukwekkender geluid een must is, kun je meer dan 100 met JBL Connect+ uitgeruste luidsprekers die binnen Bluetooth bereik zijn, met elkaar verbinden met slechts één druk op de knop.

BEKIJK DE LAATSTE JBL WATERPROOF SPEAKERS VIDEO'S

JE ZOU OOK ONZE SPLASHPROOF SPEAKERS LEUK KUNNEN VINDEN